The Smurfs: Ocean Cleanup

Astu maailmaan The Smurfs: Ocean Cleanup ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista taitopelit!

Me kaikki tiedämme, että valtamerten saastuminen on suuri ongelma, ja se tulee jatkossakin olemaan, jos emme tee asialle jotain. Harjoittele valtameren puhdistamista, kun pelaat Pelitpelit.fi -peliä, joka kannustaa sinua puhdistamaan valtameren kaikenlaisesta roskasta, jotta tulevat sukupolvet voivat nähdä valtameren kauneuden kaikessa loistossaan.

Pelissä The Smurfs: Ocean Cleanup pelaat smurffina, jonka on kalastettava kaikenlaista roskaa, ja nähtyäsi, miten vaikeaa tämä tehtävä voi olla, saatat miettiä kahdesti, mihin heität tavarasi.

Jotta voit aloittaa kalastuksen, sinun on ensin napautettava näyttöä oikeaan aikaan määrittääksesi, kuinka syvälle onkivapa uppoaa. Mitä lähempänä ruudun keskipistettä olet, sitä parempi heitto onnistuu. Kun koukku on veden alla, sinun on navigoitava ja valittava roskat huolellisesti ja saat ne pintaan. Mitä paremmin pelaat, sitä enemmän parannuksia voit löytää, mikä tekee sinusta tehokkaamman kalastajan.

Aloita matkasi planeetan puhdistamiseen osoitteessa Pelitpelit.fi ja pelaa The Smurfs: Ocean Cleanup.

Pelaa muita smurfs-sarjan pelejä:

  1. The Smurfs: Cooking
  2. The Smurfs: Skate Rush
  3. The Smurfs: Village Cleaning

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö The Smurfs: Ocean Cleanup? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta taitopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.