Gold Miner Jack

Astu maailmaan Gold Miner Jack ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista taitopelit!

Valmistaudu kaivamaan esiin mahtavia aarteita tarttumakoukun avulla, kun pelaat Gold Miner Jack osoitteessa Pelitpelit.fi, peliä, jossa sinun on hallittava tarttumakoukkua, joka heiluu jatkuvasti puolelta toiselle kuin hyvin raskas heiluri. Mutta kun opit hallitsemaan tätä monimutkaista laitetta, nappaat varmasti paljon arvokkaita esineitä.

Jokaisella esineellä, jonka onnistut noutamaan, voit ostaa kaikenlaisia tärkeitä parannuksia, jotka voivat auttaa sinua työssäsi. Ja tarvitset kaiken mahdollisen avun, sillä edetäksesi seuraavalle tasolle Gold Miner Jack sinulla on tietty rahamäärä, joka sinun on saavutettava, jos haluat edetä. Nämä esineet joko parantavat tarttumakoukkuasi tai ovat esineitä, jotka hävittävät nopeasti ne aarteet, joita parhaillaan raahaat itseäsi kohti, jos nämä esineet eivät ole tarpeeksi arvokkaita. Jokainen sekunti lasketaan maan alla, joten et pysty keräämään kaikkea näkemääsi. Joskus sinun on tehtävä vaikeita päätöksiä ja heitettävä pois joitakin nappaamiasi esineitä sen sijaan, että yrittäisit saada jotain parempaa.

Hallitse tähtääminen ja opettele tarttumakoukun hienoudet, kun pelaat Gold Miner Jack osoitteessa Pelitpelit.fi ja täytät kirstusi kullalla.

Pelaaminen

Napsauta näyttöä päästääksesi tarttumakoukun kohti ympärilläsi olevia esineitä. Et voi suoraan ohjata laukauksen suuntaa, joten mieti tarkkaan, mihin suuntaan kourakoukkusi lentää. Osta jokaisen tason lopussa esineitä parantaaksesi tarttumakoukkuasi.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Gold Miner Jack? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta taitopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.