Mini Jumps

Astu maailmaan Mini Jumps ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista taitopelit!

Älä anna sen häiritä sitä, että Mini Jumps -pelissä voit ohjata hahmoa vain hyppimällä. Vaikka tämä saattaa kuulostaa yksinkertaiselta, huomaat pian, että Mini Jumps:n arvoitukset todella haastavat paitsi kykysi nähdä ratkaisu ja suunnitella hyppyjen järjestys myös refleksisi, sillä hyppääminen vaatii todellista taitoa.

Mutta onneksi Mini Jumps:n kauniit grafiikat vetävät sinut nopeasti mukaan sen maailmaan, etkä välitä jäädä yrittämään vielä muutamaa kertaa tason loppuun. Kun tähän lisätään vielä iloinen musiikki, ilahdut kaikista pelin tarjoamista 27 tasosta. Kuten olettaa saattaa, myöhemmät tasot lisäävät melkoisesti esteitä, mutta siihen mennessä olet luultavasti jo oppinut hallitsemaan kontrollit, ja siinä vaiheessa se on vain harjoittelukysymys. Ja luultavasti myös hieman onnea.

Testaa hyppelytaitojasi osoitteessa Pelitpelit.fi ja yritä saada kaikki tasot loppuun osoitteesta Mini Jumps.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Mini Jumps? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta taitopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.