Hand Me The Goods

Astu maailmaan Hand Me The Goods ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista pelejä pojille!

Sanotaan, että mitään ei anneta ilmaiseksi, ja jos haluat jotakin, sinun täytyy tarttua siihen. Hand Me The Goods ottaa tämän käsitteen ja muuttaa sen hulluksi versioksi sadistisesta peliohjelmasta, jossa voit tulla hyvin rikkaaksi, mutta voit myös menettää kätesi. Riskit ovat suuret Hand Me The Goods, mutta jos olet rohkea, varovainen ja olet hyvä oppimaan laserin kuvioita, voit olla hyvä ehdokas saamaan valtavan rahapalkinnon.

Pelissä Hand Me The Goods sinun täytyy kurottaa ja napata tietty rahasumma, ja ainoa asia, joka on sinun ja halutun palkinnon välissäsi, on erittäin voimakas laser, joka leikkaa kaiken, mihin se joutuu kosketuksiin. Kyllä, siihen kuuluvat ehdottomasti myös kätesi. Onneksi laser kulkee ylös ja alas tietynlaisen kuvion mukaan, eivätkä sen liikkeet ole sattumanvaraisia, mutta mitä enemmän rahaa keräät ja mitä pidemmälle etenet, sitä monimutkaisemmiksi kuviot muuttuvat, ja joka kerta kun kurottaudut, jännitys kasvaa. Sinulla on kaksi mahdollisuutta päästä kotiin kaikkien rahojen kanssa, ja kumpaakin mahdollisuutta edustaa yksi kädestäsi.

Tyyliteltyjen grafiikoidensa ansiosta Hand Me The Goods tavoittaa todella tiettyjen peliohjelmien tunnelman, mutta veren määrä ei ehkä miellytä kaikkia. Jos yhdistät sen intensiiviseen pelattavuuteen, varmista, ettet valitse Hand Me The Goods -peliä, kun etsit rentouttavampaa kokemusta.

Pelaa ainutlaatuista versiota kuvitteellisesta tv-ohjelmasta Pelitpelit.fi, kun valitset Hand Me The Goods.

Kuinka pelata

Kättä, jonka on tartuttava rahoihin, ohjataan liikuttamalla hiirtä haluamallasi tavalla.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Hand Me The Goods? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta pelejä pojille saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.