Hidden Magic OG

Astu maailmaan Hidden Magic OG ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista piilotettujen esineiden pelit!

Tässä piilotettuja esineitä sisältävässä pelissä osoitteessa Pelitpelit.fi sinun tehtäväsi on auttaa alkemistia löytämään kaikki tärkeät esineet, jotka on sijoitettu ruudun alareunaan. Taika-asioissa aika on valttia, joten sinun on oltava melko nopea, sillä jos sinulla kestää liian kauan, joudut vain aloittamaan tason uudelleen. Onneksi Hidden Magic OG yksityiskohtaisessa 3D-ympäristössä on melko helppo liikkua, ja vaikka et löytäisikään kaikkia esineitä aikarajan puitteissa, voit aina yrittää uudelleen Pelitpelit.fi. Haaste on edelleen olemassa, ja esineiden löytämisen hauskuus ja jännitys on aina läsnä.

Koko 42 tasonsa ajan Hidden Magic OG pyytää sinua etsimään kaikenlaisia esineitä, juoman ainesosista kaikenlaisiin pulloihin, joita tarvitaan, jotta alkemistin salaperäinen prosessi saadaan päätökseen. Vain kärsivällinen pelaaja voi onnistua Hidden Magic OG-pelissä, mutta vaikka et ehkä aluksi olisikaan kärsivällinen ihminen, Hidden Magic OG saattaa auttaa sinua rentoutumaan paremmin. Loppujen lopuksi Hidden Magic OG:n tunnelma on varsin rentouttava, ja se saattaa jopa muistuttaa sinua sadusta tai muusta vastaavasta fantastisesta tarinasta. Myös tyylitelty 3D-grafiikka auttaa uppoutumaan tähän maailmaan.

Etsi piilotettuja esineitä, testaa paikkatietotaitojasi ja pidä hauskaa pelatessasi Hidden Magic OG osoitteessa Pelitpelit.fi.

Kuinka pelata

Valitse hiiren vasemmalla painikkeella löydettävät esineet. Paina hiiren vasenta painiketta ja liikuta hiirtä liikuttaaksesi kameraa. Jos pelaat mobiililaitteella, valitse kohteet napauttamalla näyttöä ja vedä kameraa sormella.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Hidden Magic OG? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta piilotettujen esineiden pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.