Hogwarts Princesses

Astu maailmaan Hogwarts Princesses ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista pukeutumispelit!

Tervetuloa lumottuun Hogwarts Princesses-maailmaan, jossa taikuus kohtaa tyylin ja jossa velhojen maailmankaikkeuden salaisuudet kietoutuvat kauniisti muodin ja ystävyyden maailmaan. Tarttukaa taikasauvoihinne ja valmistautukaa lumoavaan seikkailuun, rakkaat!

Tylypahkan noitien ja velhojen koulu on tämän sensaatiomaisen tarinan kulissina, jossa neljä parasta ystävää ja koulukaveria lähtee tyylin ja itseilmaisun matkalle, joka on yhtä ainutlaatuinen kuin Tylypahkan talot, joita he edustavat: Rohkelikko, Luihuinen, Korpinkynsi ja Hufflepuff.

Jokaisella Tylypahkan talolla on oma identiteettinsä, ja sinun haasteesi on kuratoida asuja, jotka vangitsevat täydellisesti Rohkelikon rohkeuden, Luihuinen kunnianhimon, Korpinkynnen viisauden ja Hufflepuffin lojaalisuuden olemuksen. Värit, tunnukset ja tyyli heijastavat kunkin talon henkeä.

Mutta siinä ei ole vielä kaikki. Näiden ihastuttavien noitien pukemisen ohella pääset myös meikkaamaan, ja saat meikkisessioita, jotka eivät ole vain upeita vaan myös täydentävät valittua muotityyliä. Olipa kyse Rohkelikon rohkeasta ja tulisesta meikistä tai Korpinkynnen hienovaraisesta ja nokkelasta meikistä, hallitset meikkaamisen taidon jokaisella tasolla. Ja muista, että yksityiskohdat saavat taikuuden tapahtumaan. Asusteet, korut ja kampaukset ovat viimeistelyt, jotka nostavat jokaisen lookin tavallisesta poikkeukselliseksi. Ajattele niitä omina muotiloitsuinasi!

Kun olet saanut jokaisen talon muodonmuutoksen valmiiksi, on aika tallentaa muotivelhosi. Lataa nuo lumoavat asut, näytä ne ystävillesi ja perheellesi ja kerro heille Tylypahkan tyylikkäät salaisuudet.

Oletko siis valmis Hogwarts Princesses, jossa muodin maailma törmää velhomaailmaan? Laita taikasauvasi valmiiksi, sillä tämä seikkailu tekee muotiloitsun, joka saa sinut ja ystäväsi lumoutumaan!

Pelaa muita Hogwarts-sarjan pelejä:

  1. Hogwarts Girls

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Hogwarts Princesses? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta pukeutumispelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.