Billie's Weekly Planner

Astu maailmaan Billie's Weekly Planner ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista pukeutumispelit!

Astu loistavaan maailmaan osoitteessa Billie's Weekly Planner, äärimmäisessä pukeutumisessa, jossa pääset leikkimään muotigurua kenellekään muulle kuin huikealle sensaatiolle, Billielle! Tämä ei ole tavallinen pukeutumispeli. Voi ei, tämä on vuoristoratakyyti läpi maailmanlaajuisen musiikki-ikonin häikäisevän elämän!

Kuvittele tämä: sinä, kyllä, SINÄ, olet Billien henkilökohtainen avustaja, jonka tehtävänä on kuratoida Billien mahtavat lookit neljään upeaan tapahtumaan, jotka järjestetään lähipäivinä. Ensimmäisenä on rock-aiheiset bileet, jotka saavat kaikki bailaamaan! Laita asusi ja meikkisi kuntoon, kultaseni, sillä Billie aikoo rokata lavalla, ja sinun stailaustaitosi ovat hänen lippunsa muotitähteyteen.

Mutta odota, on vielä muutakin! Seuraavaksi ohjelmassa on pyjamabileet, joissa mukavuus kohtaa tyylikkyyden. Ajattele hauskoja asukokonaisuuksia ja omituisia asusteita - kuka sanoo, ettei nukkumaanmenoaika voi olla muotia?

Sitten valmistautukaa vuosisadan konserttiin, jossa Billie valaisee illan ja sähköistää yleisön ennennäkemättömällä tavalla! Kyse on hurjasta muodista ja näyttävistä asusteista, sillä kun Billie nousee lavalle, hän on pysäyttämätön!

Viimeisenä mutta ei suinkaan vähäisimpänä, Billie koristelee punaista mattoa arvostetulla festivaalilla, jossa palkinnot ja tunnustukset odottavat. Tämä ei ole mikä tahansa tapahtuma - se on glamourtapahtuma, jossa jokaisen asun on huudettava "supertähti"!

Ja arvatkaa mitä? Kun olet keksinyt nämä upeat asut, voit ladata ne ja jakaa glamourin läheistesi kanssa. Sillä myönnettäköön, että upea muoti on tarkoitettu esiteltäväksi!

Joten mitä odotatte, muotihullut? Sukeltakaa osoitteeseen Billie's Weekly Planner ja vapauttakaa sisäinen stylisti. On aika pukeutua näyttävästi ja valloittaa muotimaailma, yksi upea asu kerrallaan!

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Billie's Weekly Planner? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta pukeutumispelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.