Hungry Shark Arena: Horror Night

Astu maailmaan Hungry Shark Arena: Horror Night ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista .io pelit!

Kun kuvittelet areenan täynnä ahneita haita, jotka jahtaavat toisiaan, olet luultavasti jo aika kauhuissasi, mutta Hungry Shark Arena: Horror Night vie tämän käsitteen toiselle tasolle ja lisää kauhua moninpelissään, Hungry Shark Arena: Horror Night. Tämä peli, jossa on aivan uusi pelottava teema, pitää sinut jännityksessä, kun yrität selviytyä ja voittaa muut pelaajat pelimaailmassa, jossa virheet eivät ole sallittuja, ja yksikin väärä liike johtaa siihen, että muut pelaajat syövät sinut.

Kuten luultavasti nimestä voi päätellä, pelissä Hungry Shark Arena: Horror Night on paljon haita. Sinä ohjaat tällaista upeaa merenelävää, ja tavoitteesi on syödä mahdollisimman monta kalaa ja välttää samalla muita pelaajia sekä kaikenlaisia muita ympäristövaaroja, kuten miinoja, joita Hungry Shark Arena: Horror Night merillä on. Mitä enemmän onnistut selviytymään ja ruokkimaan itsesi, sitä voimakkaammaksi hailtasi tulee. Ja kun voimasi kasvavat, vastustajat, joita vastaan et luultavasti olisi uskaltanut taistella, muuttuvat yhtäkkiä saaliiksesi. Selviytymisen juju on tietää, mitkä taistelut voit voittaa ja mitkä sinun on paettava. Ainakin toistaiseksi. Kuten monissa muissakin tapauksissa, Hungry Shark Arena: Horror Night-sivustolla vetäytyminen on aina vaihtoehto, ja usein se on viisain vaihtoehto, jonka voit valita.

Pelaa toista hauskaa moninpeliä osoitteessa Pelitpelit.fi ja katso, kuinka monta pistettä voit saada.

Pelaaminen

Paina hiiren vasenta painiketta siihen suuntaan, johon haluat hain liikkuvan. Hai liikkuu automaattisesti. Jos pelaat mobiililaitteella, napauta sen sijaan näyttöä.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Hungry Shark Arena: Horror Night? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta .io pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.