JollyWorld

Astu maailmaan JollyWorld ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista pyörä pelit!

Osoitteessa JollyWorld sinun on säilytettävä tasapainosi pyörän päällä, ja sitä varten sinun on säädettävä nopeutesi ja ajosuuntasi huolellisesti, jotta et kaatuisi petollisessa maastossa. Se on tasapainoilua pyörän päällä, mutta sinun on myös oltava hermoillasi ja keskityttävä syvällisesti, jotta et putoaisi pyörältäsi.

Jos haluat pelata JollyWorld, sinun on varmistettava, että gore ei ole jotain, joka häiritsee sinua, koska peli voi muuttua melko väkivaltaiseksi, ja tasot ovat hyvin vaarallisia navigoida. Voit odottaa paljon piikkejä ja muita vaaroja, jotka voivat pysäyttää sinut välittömästi matkallasi maaliin.

Mutta jos et ole herkkähipiäinen, voit odottaa lukemattomia tunteja hauskanpitoa osoitteessa Pelitpelit.fi, kun pelaat tasoja osoitteesta Pelitpelit.fi, ja kun tasot ovat käyttäjien luomia ympäri maailmaa, voit odottaa lähes loputonta hauskanpitoa.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö JollyWorld? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta pyörä pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.