Klondike Solitaire Classic

Astu maailmaan Klondike Solitaire Classic ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista solitaire pelit!

Klondike Solitaire Classic on yksi niistä uskomattomista klassikoista, jotka eivät koskaan mene pois muodista. Tässä pelissä sinun on yritettävä vetää kortit kasoihin ja varmistettava, että sinulla on kasa jokaista maata varten. Vaikka konsepti vaikuttaa yksinkertaiselta, voi olla melko haastavaa saada kaikki kasat kasaan jokaista maata kohti, ja juuri tässä kohtaa strategia tulee peliin.

Tämä pelin uusi versio on itse asiassa varsin houkutteleva, koska käytössäsi on ajastin, joten tiedät, kuinka paljon aikaa kului kuhunkin suoritukseen. Klondike Solitaire Classic menee vielä pidemmälle, sillä sen avulla voit ottaa äänet käyttöön tai poistaa ne käytöstä, ja voit myös valita, nostatko yhden vai kolme korttia kerralla. Tämä on mielenkiintoinen lähestymistapa, jota ei lisätä jokaiseen pasianssivarianttiin, mutta täällä se on tarjolla. Tässä pasianssivariantissa pääset myös käyttämään tilastojasi. Näihin kuuluvat lyhin ja pisin valmistumisaika, alhaiset/korkeat pisteet, voitetut pelit ja voittoprosentti. Halutessasi voit myös nollata edistymisesi ja tilastosi.

Klondike Solitaire Classic tekee erittäin hyvää työtä modernisoidessaan yhtä kaikkien rakastamaa suurta klassikkoa. Jos olet innostunut hienoista, hauskoista ja jännittävistä peleistä, joita on ilo pelata, kokeileKlondike Solitaire Classic juuri nyt, vain osoitteessa Pelitpelit.fi.

Kuinka pelata

Valitse kortit hiiren vasemmalla painikkeella ja pidä sitä painettuna siirtääksesi kortteja pinosta toiseen. Jos käytät mobiililaitetta, samat periaatteet pätevät, mutta sen sijaan, että valitsisit kortit hiirellä, sinun on napautettava näyttöä.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Klondike Solitaire Classic? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta solitaire pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.