Pyramid Solitaire

Astu maailmaan Pyramid Solitaire ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista solitaire pelit!

Pyramid Solitaire on ainutlaatuinen versio tavallisesta pasianssipelistä, ja siinä on erittäin vaikuttava käänne. Tässä keskitytään tyhjentämään korttipyramidi. Voit tehdä sen yhdistämällä kaksi korttia, joiden summa on 13. Jos sinulla on kuninkaankortti, tyhjennät sen vain klikkaamalla, mikä tekee kokemuksesta entistäkin mielenkiintoisemman ja jännittävämmän.

Jossain vaiheessa pelilaudalta loppuvat ottelut. Se on normaalia, ja silloin sinun on vain jaettava kortti varastosta. Tulitikkuja on paljon helpompi luoda tällä tavalla, ja se on asia, joka todella tekee pelistä erottuvan. Kun pelaat Pyramid Solitaire, tulet tietysti hämmästymään siitä, miten jännittävä jokainen pelisessio on. Sinun täytyy vain pitää hauskaa ja uppoutua prosessiin näiden houkuttelevien ja hauskojen, luovien ideoiden tuomien sekoitusten avulla.

Pyramid Solitaire pelikokemus on erittäin antoisa ja se on ehdottomasti paljon voimaannuttavampi verrattuna muihin pasianssipeleihin. Jos haluat kokeilla upeaa twistiä tavalliseen pasianssiin, kokeile Pyramid Solitaire osoitteessa Pelitpelit.fi ja tulet pitämään paljon hauskaa!

Kuinka pelata

Vuorovaikuta ja valitse kortit hiiren vasemmalla painikkeella ja pidä sitä painettuna siirtääksesi kortteja pinosta toiseen. Samoja ohjaustapoja sovelletaan, jos käytät mobiililaitetta, mutta hiiren sijasta sinun on napautettava näyttöä, jotta voit olla vuorovaikutuksessa pelin kanssa.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Pyramid Solitaire? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta solitaire pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.