Legendary Warrior Globin Rush

Astu maailmaan Legendary Warrior Globin Rush ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista taitopelit!

Ota jousi ja nuolet mukaan ja varmista, että tähtäimesi on valmiina, ja lähde eeppiseen seikkailuun osoitteessa Legendary Warrior Globin Rush osoitteessa Pelitpelit.fi. Selviytyäksesi tämän pelin petollisesta maailmasta sinun täytyy säilyttää rauhallisuutesi ja osata ampua jousella. Kuten arvata saattaa, painovoima vaikuttaa puisiin nuoliisi dramaattisemmin kuin muissa peleissä esiintyviin aseista ammuttuihin suurnopeusluoteihin, joten nuolen lentoradan kaaren hallitseminen on ratkaisevaa tasoista selviytymiselle.

Kuten nimestä voi päätellä, olet legendaarinen soturi, ja tällaiselle sankarille ei ole hetkeäkään aikaa levätä. Tämän seurauksena hahmo, jolla pelaat, liikkuu automaattisesti koko tason ajan, ja sinun vastuullasi on vain ampuminen. Mutta älä luule, että ampuminen on helppo tehtävä, sillä viholliset muuttuvat asteittain yhä juonikkaammiksi, mitä pidemmälle etenet tehtävässäsi. Matkasi alussa voit odottaa paljon staattisia vihollisia, jotka ovat periaatteessa maalitauluharjoituksia, mutta pian kohtaat vaarallisempia vihollisia, kuten vihollisia, jotka hyppivät ympäriinsä, mikä tekee niiden kaatamisesta paljon vaikeampaa kuin luulisi. Ja jos haluat saada maksimipisteet, sinun on ammuttava mahdollisimman vähän nuolia.

Ryhdy legendaariseksi jousiampujaksi, kun pelaat Pelitpelit.fi Legendary Warrior Globin Rush .

Kuinka pelata

Jos käytät tietokonetta, paina hiiren vasenta painiketta ja pidä sitä painettuna, kunnes löydät oikean lentoradan. Vapauta painike ampuaksesi nuolet. Jos käytät mobiililaitetta, säännöt ovat samat, mutta sen sijaan, että pitäisit hiiren vasenta painiketta painettuna, sinun on napautettava näyttöä.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Legendary Warrior Globin Rush? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta taitopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.