Light Academia Vs Dark Academia

Astu maailmaan Light Academia Vs Dark Academia ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista pukeutumispelit!

Light Academia- ja Dark Academia -estetiikat ovat jo erittäin suosittuja nuorten internetin käyttäjien keskuudessa, joten niitä ei tarvitse esitellä. Dark Academia pyörii intensiivisten ja traagisten teemojen ympärillä, kun taas Dark Academian esteettinen sisar, Light Academia, noudattaa samanlaista tyylillistä lähestymistapaa, mutta sen sijaan se valitsee positiivisempia teemoja, jotka keskittyvät runouteen ja luontoon. Muodin osalta sekä Dark Academia että Light Academia käyttävät samaa väripalettia, mutta eri värikylläisyyksillä ja -vivahteilla. Dark Academia omaksuu tummanruskeita, harmaita ja mustia sävyjä, kun taas Light Academia nojaa vaaleampiin ja kirkkaampiin ruskean, beigen ja pastellin sävyihin.

Tässä pukeutumispelissä näet neljä äärimmäisen söpöä hahmoa, jotka ovat hulluna näihin uusiin esteettisiin ratkaisuihin. Kurkista heidän vaatekaappeihinsa ja kokoa kaksi Light Academia -asua ja yllätä sitten ystäväsi kahdella Dark Academia -asulla. Housuista hameisiin löydät erilaisia esineitä, joiden avulla voit luoda satoja ainutlaatuisia asuja. Myöskään meikkitasot eivät jää huomaamatta. Vaaleista tummiin sävyihin löydät kokonaisia sarjoja huulipunia, kasvopuutereita, ripsivärejä ja monia luomivärimalleja. Nauti tästä pukeutumispelistä ja odotamme päivittäistä annostasi tyttöjen pelejä!

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Light Academia Vs Dark Academia? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta pukeutumispelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.