Zuma Boom

Astu maailmaan Zuma Boom ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista zuma pelit!

Nauti hauskasta ja rentouttavasta pelikokemuksesta osoitteessa Pelitpelit.fi ja tee vähintään kolmen samanvärisen pallon rivi, kun pelaat Zuma Boom. Varmistaaksesi, etteivät pallot pääse maaliin, sinun on tähdättävä hyvin, mutta myös oltava hyvä strategia, sillä joka kerta kun ammut pallon, liikkuva pallopino saa uuden elementin. Strategiset elementit astuvat peliin myös silloin, kun pinoon ilmestyy palloja, joilla on erilaisia kykyjä. Jos onnistut esimerkiksi poistamaan pallon, jonka nuoli osoittaa taaksepäin, koko pino siirtyy vastakkaiseen suuntaan maaliviivasta, jolloin sinulla on enemmän aikaa miettiä ja suunnitella seuraava siirtosi. Tai jos olet erityisen onnekas, voit saada käyttöösi laserin, joka tuhoaa monta palloa kerralla.

Viidakkoympäristö herätetään eloon kauniilla grafiikoilla, ja energinen musiikki lisää myös paljon Zuma Boom:n eloisaa tunnelmaa. Sen useiden tasojen aikana pallojen reitti muuttuu, ja jokainen niistä tarjoaa pelaajalle uuden haasteen. Säännöt pysyvät kuitenkin samoina, joten tulet paremmaksi edetessäsi Zuma Boom. Ja jos haluat lisätä vaikeustasoa, voit yrittää saada mahdollisimman monta tähteä. Niitä annetaan jokaisen tason lopussa, ja mitä paremmin pelaat, sitä enemmän tähtiä saat.

Pelaa hauskaa ja jännittävää peliä osoitteessa Pelitpelit.fi ja pelaa kaikki tasot loppuun osoitteessa Zuma Boom.

Miten pelataan

Liikuta hiirtä vasemmalle ja oikealle muuttaaksesi tykin suuntaa. Paina hiiren vasenta painiketta ampuaksesi palloja. Jos pelaat mobiililaitteella, napauta näyttöä ja siirrä sormea haluamaasi suuntaan ja vapauta sormi ampuaksesi pallon.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Zuma Boom? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta zuma pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.