Modern Princesses

Astu maailmaan Modern Princesses ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista pukeutumispelit!

Mitä kuuluu, muotitietoiset? On aika auttaa Annaa ja Elsaa, kahta siistimpää sisarusta jään ja lumen maasta, tässä tyttöjen pukeutumispelissä. Nämä tytöt on siirretty nykymaailmaan, mutta heillä ei ole aavistustakaan, miten pukeutua tai käyttäytyä kuten me tavalliset ihmiset. Siinä sinä astut kuvaan, tyttö! Sinun tehtäväsi on auttaa näitä jääprinsessoja muuttumaan muotidiiveiksi!

Aloitetaan perusasioista. Anna ja Elsa ovat tottuneet käyttämään turkista ja saappaita, mutta se ei onnistu tässä maailmassa. Heidän on löydettävä kouluun siistejä ja trendikkäitä asuja, jotta he mahtuisivat muiden oppilaiden joukkoon. Ajattele farkkutakkeja, graafisia t-paitoja ja revittyjä farkkuja. Äläkä unohda asusteita! He tarvitsevat aurinkolaseja ja söpöjä reppuja, jotka viimeistelevät ulkoasun.

Mutta kyse ei ole vain koulusta. Nämä tytöt on kutsuttu juhliin, ja heidän on tuotava A-pelinsä. Heidän on käännettävä päät ja näytettävä kaikille, kuinka siistejä he ovat. Ajattele siis siistejä mekkoja, muodikkaita takkeja ja mahtavia asusteita. Äläkä unohda meikkiä ja hiuksia! Heidän on näytettävä virheettömiltä päästä varpaisiin.

Totta puhuen nämä tytöt eivät ole tottuneet nykymaailmaan, joten he tarvitsevat vakavaa apua. Siinä sinä tulet mukaan, tyttö! Näytät heille tietä ja autat heitä navigoimaan tässä hullussa muotimaailmassa. Sinä hoidat tämän, tyttö!

Ryhdytään siis töihin ja tehdään näistä jääkuningattarista muoti-ikoneita. Siitä tulee hurja kyyti, mutta sinun avullasi heistä tulee kaupungin siisteimpiä tyttöjä!

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Modern Princesses? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta pukeutumispelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.