Droid-O

Astu maailmaan Droid-O ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista arcade pelit!

Ryhdy Maan puolustajaksi mahtavaa muukalaisinvaasiota vastaan, kun pelaat Droid-O osoitteessa Pelitpelit.fi. Pelissä Droid-O vain sinä ja aluksesi voitte taistella alati kasvavaa muukalaishyökkääjien joukkoa vastaan, joka tekee kaikkensa saadakseen Maan rikkaat luonnonvarat.

Ohjaamaasi avaruusalusta on helppo ohjata, mikä on elintärkeää selviytymisesi kannalta, sillä Droid-O -pelissä sinun ei tarvitse vain ampua vihollisia, vaan sinun on myös huolehdittava siitä, ettet törmää niihin. Vasemmalle tai oikealle siirtyäksesi voit vain vetää alusta haluamaasi suuntaan. Mieluiten poispäin vastustajista.

Mitä enemmän pelaat, sitä hurjemmaksi muukalaisten hyökkäys muuttuu, ja mahtavat puolustustaitosi joutuvat todella kovaan testiin. Auttaaksesi sinua torjumaan vihollisesi saat käyttöösi erilaisia hyödyllisiä parannuksia, joita voit soveltaa alukseesi ja jotka tekevät sinusta eri tavoin vahvemman, joko antamalla sinulle kaikenlaisia tehokkaita aseita, kuten tykkejä tai raketteja, tai antamalla sinulle puolustuskykyjä, kuten tehokkaan suojakilven.

Suojele Maata sen välittömältä tuholta, kun pelaat Droid-O osoitteessa Pelitpelit.fi.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Droid-O? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta arcade pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.