Noob vs 1000 Zombies!

Astu maailmaan Noob vs 1000 Zombies! ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista zombie pelit!

Hanki jousi ja nuolet ja valmistaudu zombiapokalypsiin osoitteessa Pelitpelit.fi. Kun pelaat Noob vs 1000 Zombies!, sinun on tuhottava paljon ja paljon zombeja, ja kaikki mitä sinulla on käytössäsi on ase, jonka et ehkä odota olevan niin tehokas ilkeiden hirviöiden laumaa vastaan, mutta huomaat pian, että se on äärimmäisen tehokas. Tämä riippuu tietysti paljon tähtäyksestäsi ja yleisistä taidoistasi.

Jokaisella tasolla osoitteessa Noob vs 1000 Zombies! kohtaat useita zombeja, mutta ne on sijoitettu kaikenlaisiin eri paikkoihin. Tämä varmistaa, että sinun on jatkuvasti sopeuduttava ja reagoitava vaihtuviin sijoituksiin ja ympäristöön. Eikä ympäristö ole ainoa asia, joka muuttuu, sillä sinun on myös käytettävä kaikenlaisia erilaisia esineitä taistelukentällä auttaaksesi sinua eliminoimaan zombie-uhan. Sinun on esimerkiksi ammuttava valtavia puulaatikoita, jotta ne putoavat strategisesti pahaa-aavistamattomien zombien päälle. Varmista, että jokainen laukaus on tärkeä, sillä sinulla on tietty määrä nuolia, ja jos ne loppuvat, sinun on aloitettava uudelleen ja yritettävä uudelleen.

Mitä paremmin tähtäät ja mitä tehokkaampi olet, sitä paremmat palkinnot saat kunkin tason lopussa. Ne voivat olla enemmän tähtiä ja kolikoita, joilla voit ostaa kaikenlaisia mielenkiintoisia asuja. Lisäbonuksena Noob vs 1000 Zombies! tarjoaa myös hauskan minipelin, jossa sinun on tähdättävä ja ammuttava kohti palikoita, joissa on numeroita, ja nämä numerot kuvaavat sitä, kuinka monta laukausta ne voivat saada ennen kuin ne katoavat. Tämän minipelin tavoitteena on tuhota mahdollisimman monta palikkaa, ennen kuin ne ehtivät maahan.

Tuhoa zombie-apokalypsi monilla nuolilla, kun pelaat Noob vs 1000 Zombies! osoitteessa Pelitpelit.fi.

Pelaaminen

Jos pelaat PC:ltä, paina hiiren vasenta painiketta aloittaaksesi tähtäämisen ja vapauta tämä painike päästääksesi irti. Jos pelaat mobiililaitteella, aloita tähtääminen napauttamalla näyttöä ja vapauta se ampuaksesi.

Pelaa muita Noob-sarjan pelejä:

  1. Noob vs Pro Challenge
  2. Noob: Zombie Prison Escape
  3. Noob Miner: Escape From Prison
  4. Noob vs Cops

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Noob vs 1000 Zombies!? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta zombie pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.