Headless Zombie Chicken

Astu maailmaan Headless Zombie Chicken ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista zombie pelit!

Astu sisään hullulle maatilalle Headless Zombie Chicken ja tyydytä hullun kanan lihan nälkä mahdollisimman monilla aivoilla ja elimillä. Kana, jonka ruokavalio sisältää yksinomaan lihaa, on ehdottomasti epätyypillinen eläin, joten se on ensisijainen kohde, jonka maanviljelijä voi eliminoida, joka ei varmasti osaa selittää, miten tällainen olento on edes olemassa. Yksi selitys on, että kana on jonkinlainen zombi, ja yksi varmimmista tavoista eliminoida tämäntyyppiset hirviöt on nopea mestaus. Tämän teloitusmenetelmän on valinnut myös maanviljelijä, joten saadaksesi mehukkaan ateriasi sinun on väisteltävä maanviljelijän osumia.

Joka kerta, kun onnistut onnistuneesti syömään, vatsasi täyttyy hitaasti herkullisilla ravintoaineilla. Voitat pelin, kun olet täynnä. Mutta jokaisen onnistuneen puremisen myötä maanviljelijä muuttaa strategiaansa, ja hänen lyöntitapansa muuttuu, ja mahdollisuutesi saada loppulyönti vaikeutuvat joka kierroksella. Joskus iskujen rytmi muuttuu, nopeus, jolla hän pilkkoo, tai näiden yhdistelmä on se, millä hän yrittää lopettaa sinut lopullisesti. Ja vaikka hän onnistuisikin irrottamaan pääsi muusta kehostasi, saat vielä toisen mahdollisuuden lopettaa pelin.

Samalla kun yrität syödä mahdollisimman paljon ja tyydyttää ruokahalusi, joukko sinua muistuttavia kanoja hurraa sinulle ja riemuitsee nähdessään sinun onnistuvan. Tämä lisää Headless Zombie Chicken tunnelmaa ja saa sinut todella uppoutumaan tämän pelin karmivaan maailmaan. Visuaalinen ilme ja äänet yhdistyvät ja luovat kiehtovan maailman Headless Zombie Chicken, jota et unohda pian.

Syö kaikki mahdolliset aivot, kun pelaat Headless Zombie Chicken sivustolla Pelitpelit.fi.

Kuinka pelata

Kanan pää seuraa hiiren asentoa ruudulla. Liikuta hiirtä ohjataksesi kanan päätä. Napsauta, kun olet lähellä lihaa, ottaaksesi suupalan.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Headless Zombie Chicken? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta zombie pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata vain PC:llä