Missiles Attack

Astu maailmaan Missiles Attack ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista zombie pelit!

Se on taas aika Pelitpelit.fi, aika poistaa hirviöuhka, kun pelaat Missiles Attack ja päästä eroon kaikista hirviöistä, jotka ilmestyvät tasolle. Ja koska nämä hirviöt ovat hyvin voimakkaita, vain raketit pystyvät tuhoamaan ne ja antamaan sinulle mielenrauhan siitä, että ne eivät enää koskaan häiritse sinua. Sinun on kuitenkin kohdistettava kaikki tämä tulivoima, ja sitä varten sinun on valittava, miltä puolelta ruutua haluat laukaista ammukset. Tämä saattaa kuulostaa helpolta, mutta kun esteitä alkaa ilmestyä ja ne toimivat suojina aseiden ja zombien välissä, sinun on harkittava kahdesti ennen ampumista.

Sinun kannattaa kuitenkin toivottaa haasteiden lisääntyminen tervetulleeksi, sillä haasteiden lisääntyessä voit odottaa enemmän hauskuutta, varsinkin kun olet keksinyt, miten voit voittaa kulloisenkin esteen. Hetket, jolloin katsot rakettien lentävän kohti kohdettaan, voivat olla erityisen riemastuttavia, kun et ole varma, osuvatko ne hirviöihin vai eivät, varsinkin myöhemmillä tasoilla, joilla ajoitus tulee entistä tärkeämmäksi, kun sinun on arvioitava oikein, milloin on paras aika ampua, jotta ammukset eivät osu mihinkään tikkaisiin. Ja koska jokaiseen tasoon on sisällytetty pisteytysjärjestelmä, huomaat jahtaavasi niin monta tähteä kuin mahdollista.

Eliminoi hirviöuhka, kun pelaat Missiles Attack osoitteessa Pelitpelit.fi.

Pelaaminen

Paina hiiren vasenta painiketta joko ruudun vasemmalla puolella, jos haluat rakettien lentävän vasemmalta, tai paina hiiren vasenta painiketta ruudun oikealla puolella, jos haluat niiden tulevan oikealta. Jos käytät mobiililaitetta, napauta näyttöä jommallakummalla puolella saadaksesi aikaan saman toiminnon.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Missiles Attack? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta zombie pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.