Obby Flip

Astu maailmaan Obby Flip ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista obby pelit!

Päästä sisäinen Obby-vartaloakrobaattisi valloilleen pelissä Obby Flip osoitteessa Pelitpelit.fi, joka tekee talossasi liikkumisesta painovoimaa uhmaavan, sängystä hyppäävän ekstravagandan! On aika päästää irti, menettää kontrolli ja flip-flip-flip-flipata tiesi nukkumaanmenoaikaan. Tartu virtuaaliseen tyynyyn, sillä tämä ei ole pelkkä peli, vaan hulvaton matka, jossa Obbyn vartalosi on keskipisteessä hyppyjen, volttien ja painovoimaa uhmaavien temppujen slapstick-komediassa! Obby Flip -sivuston omituisessa maailmassa tehtäväsi on hyppiä ja lentää kaikkien esteiden yli, joita talosi sinulle asettaa, jotta pääset himoittuun makuuhuoneeseen. Se on kuin sirkusnumeroksi muuttunut iltaseikkailu! Mutta varo, sillä lattiaan koskeminen on ehdoton kielto. Tämä on haaste, joka saa sinut olemaan virtuaalisen istuimesi reunalla ja yrittämään voltteja, joita jopa voimistelijat kadehtisivat.

Puhutaanpa nyt palkinnoista, sillä talon läpi flippaaminen ansaitsee kunnon rihkamaa. Kerää käteistä ja timantteja lentomatkasi varrella ja tee jokaisesta onnistuneesta voltista kannattava seikkailu. Kyse ei ole vain makuuhuoneeseen pääsemisestä, vaan myös siitä, että teet sen tyylillä ja taskut täynnä virtuaalisia rikkauksia. Ahkerasti ansaitulla saaliillasi voit avata uusia hahmoja, jotka tuovat ripauksen hohtoa Obby Flip -sirkukseesi ja tekevät jokaisesta voltista upeamman kuin edellisestä!

Ota siis virtuaaliset trampoliinikenkäsi käteen, valmistaudu painovoimaa uhmaavaan seikkailuun ja navigoi Obby Flip:n kodissa aivan uudella tavalla. Oletko valmis uhmaamaan painovoimaa, keräämään rikkauksia ja volttaamaan tiesi nukkumaanmenon voittoon? Näyttämö on asetettu osoitteessa Pelitpelit.fi, joten valmistaudu pitämään hauskaa.

Pelaaminen

Hyppää hiiren vasemmalla painikkeella tai napauta näyttöä, jos pelaat mobiililaitteella.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Obby Flip? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta obby pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.