Parking Fury 3D: Beach City

Astu maailmaan Parking Fury 3D: Beach City ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista autopelit!

Täydellisen pysäköintipaikan löytäminen on seikkailu, mutta osoitteessa Parking Fury 3D: Beach City pysäköintipaikka näkyy kätevästi kartalla. Juju on siinä, että onnistut pysäköimään kyseiselle paikalle. Aivan kuten oikeassa elämässä, sinun on otettava huomioon vastaan tuleva liikenne ja kaikenlaiset tielläsi olevat esteet, sillä autosi kestää vain viisi osumaa, ennen kuin sinun on yritettävä uudelleen.

Liikenteen lisäksi on myös poliiseja, jotka eivät malta odottaa, että teet virheen. Siksi on äärimmäisen tärkeää, että ajat mahdollisimman varovasti.

Kauniin 3D-grafiikan ansiosta Parking Fury 3D: Beach City saa sinut todella tuntemaan, että istut ratissa. Ja jos haluat todella astua kuljettajan paikalle, Parking Fury 3D: Beach City voit vaihtaa kameraa niin, että olet kirjaimellisesti ratin takana.

Harjoittele pysäköintitaitojasi Pelitpelit.fi ja pelaa Parking Fury 3D: Beach City.

Pelaa muita Parking Fury-sarjan pelejä:

  1. Parking Fury 3
  2. Parking Fury 2
  3. Parking Fury 3D: Bounty Hunter

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Parking Fury 3D: Beach City? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta autopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.