Penalty Kicks

Astu maailmaan Penalty Kicks ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista jalkapallopelit!

Jos rakastat jalkapalloa, tiedät varmasti rangaistuspotkujen jännityksen ja sen, miten jännittäväksi tämä pelaajan ja maalivahdin välinen kaksintaistelu voi muuttua. Ja erityisesti se, kuinka villiksi yleisö voi muuttua tämän kohtaamisen aikana. Joillekin tämä voi olla ottelun kohokohta, erityisesti ratkaisupeleissä, joissa nämä rangaistuspotkut ovat yleensä kiihkeimmillään. Pelitpelit.fi tuo sinulle pelin, joka keskittyy pelkästään tähän jännittävään osaan jalkapalloa Penalty Kicks.

Kuten oikeassa rangaistuspotkukilpailussa, sinun on potkaistava palloa niin, että se huijaa maalivahtia. Tämän saavuttamiseen liittyy useita eri tekijöitä, mutta tärkeimmät niistä ovat Penalty Kicks:ssa se, että tähtäät laukauksesi oikein ja suunnittelet pallon lentoradan sekä toivot, että onni on puolellasi ja maalivahti hyppää toiseen suuntaan, eikä pysäytä laukaustasi. Aivan kuten oikeassa jalkapallopelissä, mukana on paljon onnea, varsinkin pelin tässä vaiheessa. Joskus helppo laukaus menee läpi, koska maalivahti hyppäsi toiseen suuntaan.

Jotta voit tehdä maalin, sinun on tähdättävä laukauksesi niin, että se osuu mahdollisimman lähelle maalitolpan reunoja. Nämä paikat ovat maalivahdin kannalta kaikkein vaikeimpia, ja joihinkin niistä on lähes mahdotonta puolustautua. Mutta mitä lähemmäs reunoja se pääsee, sitä suuremmaksi kasvaa mahdollisuus, ettei pallo edes osu maalitolpan yleiseen alueeseen. Se on suuri riski, suuri palkinto -tyyppinen juttu, ja 15 laukauksen aikana, jotka saat ottaa osoitteessa Penalty Kicks, sinulla on runsaasti mahdollisuuksia tasapainottaa tätä päätöstä.

Tee paljon maaleja pelatessasi Pelitpelit.fi ja valmistaudu voittamaan mestaruus pelatessasi Penalty Kicks.

Kuinka pelata

Tätä peliä voi pelata vain hiirellä, tietokoneella. Ampuaksesi sinun on pidettävä hiiren vasenta painiketta painettuna ja tähdättävä siihen suuntaan, johon haluat pallon menevän.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Penalty Kicks? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta jalkapallopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.