Tap Tap Goals

Astu maailmaan Tap Tap Goals ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista jalkapallopelit!

MM-kisat alkavat aikaisin osoitteessa Pelitpelit.fi, ja jalkapallotaitosi ovat koetuksella nopeatempoisessa ja intensiivisessä Tap Tap Goals-pelissä, jossa tavoitteena on tietenkin tehdä mahdollisimman monta maalia ennen kuin aikaraja umpeutuu. Mutta sen lisäksi, että sinun on tehtävä monta maalia ja että pelaat jalkapallolla, Tap Tap Goals poikkeaa täysin jalkapallopelistä, jonka ehkä jo tunnet ja rakastat, ja tuo uusia ja jännittäviä haasteita, joista voit nauttia. Vaikka sinun on edelleen ennustettava oikein, miten painovoima vaikuttaa palloon, pelaajien väistämisen sijasta sinun on napautettava palloa niin, että se väistää sinun ja maalipylvään välissäsi olevat palikat sekä ympäristöä hajottavat pommit, jotka lisäävät paljon arvaamattomuutta ja vievät sinut kauemmas maalin tekemisestä.

Ajastimen sisällyttäminen peliin nostaa todella Tap Tap Goals:n haastetta ja jännitystä, ja tielläsi olevien esteiden jatkuvasti vaihtuva luonne vaatii sinulta jatkuvaa sopeutumista ja huolellista laukausten suunnittelua. Muutaman kokeilun jälkeen saat luonnollisen tuntuman siihen, kuinka suuria hyppyreitä pallon eteen on, ja sinun on käytettävä tätä tietoa hyödyksesi, sillä mitä enemmän pisteitä teet, sitä kaoottisemmaksi kentän kokoonpano voi muuttua, kun tiellesi asetetaan useita pommeja ja esteitä. Onneksi jokaisen maalin jälkeen ajastimesi nollautuu. Toinen tapa, jolla Tap Tap Goals tekee asioista hieman helpompia, on se, että sinun ei tarvitse ohjata pallon suuntaa manuaalisesti, sillä pallo liikkuu automaattisesti vasemmalle tai oikealle sen mukaan, mihin suuntaan viimeisimmän maalin teit.

Vaikka grafiikka on piirrosmaisempaa tyyliä, Tap Tap Goals on silti loistava peli, jolla saat tunnelmaa tuleviin jalkapallomestaruuskilpailuihin. Tule pelaamaan Pelitpelit.fi ja valmistaudu tekemään paljon maaleja!

Pelaaminen

Jos pelaat PC:llä, sinun on napsautettava näyttöä hiiren vasemmalla painikkeella hypätäksesi. Jos käytät mobiililaitetta, saat pallon hyppäämään ilmaan napauttamalla näyttöä.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Tap Tap Goals? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta jalkapallopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.