Pirate Defense

Astu maailmaan Pirate Defense ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista arcade pelit!

Suunnittele puolustuksesi ja puolusta merirosvotukikohtaa vastustajilta osoitteessa Pirate Defense. Suunnitellaksesi hyvän puolustuksen sinun on valittava huolellisesti, millaisen tornin haluat sijoittaa tiettyyn paikkaan, sillä jokaisella tornilla on omat vahvuutensa ja heikkoutensa. Kun osaat tunnistaa nämä ominaisuudet, pidät tukikohtasi turvassa.

15 haastavan tason aikana taitosi joutuvat koetukselle, ja kaikki nämä tasot tuovat peliin uusia ja ainutlaatuisia elementtejä, jotka pyytävät sinua jatkuvasti mukauttamaan strategiaasi uusiin vaaroihin, jotka tulevat tiellesi. Kumman valitset, sijoitatko tornin strategisesti tärkeään kohtaan vai päivitätkö olemassa olevaa tornia sen tehon lisäämiseksi? Tai sen välillä, sijoitatko tornin, joka ampuu nuolia, vai tornin, joka iskee kovaa vasaralla?

Kaikkiin näihin ja muihin kysymyksiin saat vastauksen pelatessasi Pirate Defense osoitteessa Pelitpelit.fi!

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Pirate Defense? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta arcade pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.