Stupid Zombies

Astu maailmaan Stupid Zombies ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista arcade pelit!

Zombit ovat valloittaneet ihmiskunnan osoitteessa Stupid Zombies, ja olet ainoa henkilö, joka on täydellisen tuhon ja pelastuksen välissä. Toisin sanoen, sinä tuot toivoa. Aivottomien zombien tuhoamista varten sinulla on haulikko, jolla voit ampua kaikki vastustajasi pois. Mutta ole varovainen, ammuksia on niukasti ja sinun on tähdättävä hyvin tarkkaan, jotta laukaukset kimpoavat, varmistaen, että ympäristö voi myös auttaa sinua tehtävässäsi.

Analysoi jokainen taso ja käytä kaikki sen sisältämät esineet maksimaalisesti. Ehkä voit käyttää joitakin laatikoita murskataksesi joitakin zombeja tai ampua räjähtävällä tynnyrillä räjäyttääksesi pois useita zombeja kerralla.

Neljässä jättimäisessä vaiheessa sinun on päästettävä irti tuho ja eliminoitava kaikki zombit, ja jokainen taso on jännittävämpi kuin edellinen. Stupid Zombies tuo todella paljon intensiivistä toimintaa, joten tule mukaan Pelitpelit.fi ja pidä hauskaa aina, kun tarvitset adrenaliinitäydennystä.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Stupid Zombies? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta arcade pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.