Pixel Skate

Astu maailmaan Pixel Skate ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista stickman pelit!

Ota rullalautasi esiin ja valmistaudu kaduille Pixel Skate, hauskassa pelissä, jossa sinun on hallittava rullalautalla liikkuminen ja väistettävä kaikenlaisia odottamattomia esteitä, jotka saattavat tulla tiellesi. Jokainen taso tuntuu arvoitukselta, joka sinun on selvitettävä ja jossa sinun on löydettävä oikea tapa liikkua ympäristössä. Ohjaamasi söpö hahmo voi hypätä esteiden yli, mutta voit myös pysäyttää liikkumisen napin painalluksella. Se, että tiedät, milloin hyppääminen tai hahmosi pysäyttäminen sekä milloin on paras aika liikkua, ratkaisee, pääsetkö seuraavalle tasolle.

Haastavien tasojen ja rullalaudalla ajamisen jännityksen yhdistelmä Pixel Skate on ehdottomasti hauskaa, ja se tuo ainutlaatuisen ja mielenkiintoisen kokemuksen osoitteeseen Pelitpelit.fi. Seikkaillessasi rullalaudalla saatat rakastua rullalautaan, ja luultavasti sinua houkutellaan jopa ostamaan sellainen. Yksi asia, joka sinun on pidettävä mielessäsi, on se, että tosielämässä sinun ei tarvitse väistellä taivaalta putoavia valtavia pylväitä. Se on siis iso plussa. Mutta sinun on silti varottava autoja ja kaikenlaisia muita esteitä, jotka saattavat tulla tiellesi.

Tule mestariksi rullalautailussa, kun pelaat Pixel Skate osoitteessa Pelitpelit.fi.

Miten pelataan

Tätä peliä voi pelata vain näppäimistöllä. Voit pysäyttää pelaajan liikkeen painamalla vasenta nuolinäppäintä. Voit hypätä painamalla nuolinäppäintä ylöspäin.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Pixel Skate? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta stickman pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.