Stickjet Challenge

Astu maailmaan Stickjet Challenge ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista stickman pelit!

Jos lentäminen raketti selässä kiinnitettynä tuntuu hauskalta tavalta liikkua tasoilla, Stickjet Challenge on peli sinulle. Erilaisilla mielenkiintoisilla ja haastavilla tasoilla Stickjet Challenge vaatii, että saavutat maaliviivan ehjänä, jotta pääset seuraavalle tasolle. Kuten voit odottaa useimmilta peleiltä, joita voit pelata osoitteessa Pelitpelit.fi, ensimmäiset vaiheet esittelevät hitaasti maailman säännöt, ja kun olet tottunut niihin, todellinen haaste alkaa.

Hahmolla Stickjet Challenge on ehdottomasti kiire, sillä hän juoksee jatkuvasti, ja voit hallita vain hänen selkäänsä kiinnitetyn raketin käynnistämistä ja pysäyttämistä. Vaikka tämä saattaa tuntua helpolta, tulee varmasti hetkiä, jolloin arvostaisit sitä, että voisit pysähtyä hetkeksi, jotta voisit ohjata lentoa tarkemmin. Mutta kun voit hallita vain rakettia, intensiteetti pysyy todella korkealla, ja tämä lisää varmasti jännitystä, kun väistät kaikkia tasoille ripoteltuja vaarallisia esteitä.

Hallitse lentämisen taito raketin avulla, kun pelaat Stickjet Challenge ja pidä hauskaa!

Pelaaminen

Paina hiiren vasenta painiketta, jos käytät tietokonetta, jotta voit käyttää rakettia, tai napauta näyttöä, jos käytät mobiililaitetta.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Stickjet Challenge? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta stickman pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.