Puppet Soccer Challenge

Astu maailmaan Puppet Soccer Challenge ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista jalkapallopelit!

Valmistaudu MM-kisoihin, kun pelaat Puppet Soccer Challenge osoitteessa Pelitpelit.fi. Tässä hauskassa jalkapallopelissä pääset harjoittelemaan laukaisutaitojasi tekemällä parhaansa tehdäksesi mahdollisimman monta maalia piirtämällä huolellisesti pallon lentoradan ja ottamalla samalla huomioon kaikenlaiset esteet, jotka ovat sinun ja maalitolpan välissä. Sen lisäksi, että valitset oikean kulman ampumiseen, sinun on myös valittava oikea nopeus. Aivan kuten oikeassakin pelissä, tie maalintekoon on harvoin selkeä, joten sinun on sopeuduttava, jos haluat saada parhaat pisteet.

Puppet Soccer Challenge on petollisen yksinkertainen peli, ja sen haasteellisuus perustuu siihen, että ymmärrät pelaajasi kyvyt hyvin ja pystyt valitsemaan pallon reitin oikein. Ja koska jalkapallokenttä muuttuu jatkuvasti ja siihen lisätään uusia elementtejä jokaisen maalin jälkeen, sinun on sopeuduttava nopeasti jokaiseen uuteen tilanteeseen. Mutta kun olet oppinut pelin alkuopettelun, teet maaleja vasemmalle ja oikealle. Tunnelma Puppet Soccer Challenge kuljettaa sinut jalkapallokentälle, ja tyylitelty grafiikka ja pirteät äänet saavat jalkapallokokemuksen varmasti ilahduttamaan.

Tee mahdollisimman monta maalia ja pidä hauskaa pelatessasi Puppet Soccer Challenge osoitteessa Pelitpelit.fi.

Kuinka pelata

Paina hiiren vasenta painiketta valitaksesi laukausten kulman ja laukaisutehon. Jos käytät mobiililaitetta, napauta sen sijaan näyttöä valitaksesi nämä parametrit.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Puppet Soccer Challenge? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta jalkapallopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.