Ragdoll Rise Up

Astu maailmaan Ragdoll Rise Up ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista stickman pelit!

Ragdoll Rise Up on peli, jossa sinun on leijuttava tason huipulle, kun ainoa kulkuvälineesi on ilmapallo. Asiat eivät tietenkään ole niin yksinkertaisia, ja sen monilla tasoilla Ragdoll Rise Up pyytää sinua poistamaan kaikki esteet, joita on ripoteltu eri vaiheisiin, jos haluat paeta ilmapallojesi kanssa.

Nämä esteet voivat olla mitä tahansa palikoista, jotka vain tukkivat tiesi, vaarallisiin piikkeihin, jotka tuhoavat ilmapallosi, jos törmäät niihin. Vaikka alku on hidasta, esteet vaikeutuvat sitä enemmän, mitä pidemmälle pelaat, ja joissakin vaiheissa on jopa useita erilaisia vaaratekijöitä yhdessä. Jotta hahmosi voisi lentää pois, sinun on napautettava näitä esteitä. Mutta kyse ei ole vain nopeudesta, jolla sinun on valittava nämä tietäsi tukkivat esineet, vaan myös siitä, missä järjestyksessä valitset niiden poistamisen.

Ensimmäinen asia, joka herättää huomiosi, kun aloitat pelaamisen Ragdoll Rise Up, saattaa olla sen omaleimainen taidetyyli, joka saattaa muistuttaa lasten joskus tekemiä lyijykynäpiirroksia. Nämä visuaaliset elementit antavat Ragdoll Rise Up todella ainutlaatuisen tunnelman ja tekevät toiminnasta paljon leikkisämpää. Ja pelin kontekstissa paljon uskottavammaksi.

Käytä ilmapalloja tason ylittämiseen, kun pelaat Ragdoll Rise Up osoitteessa Pelitpelit.fi ja pidä hauskaa!

Kuinka pelata

Jos käytät PC:tä, napsauta hiiren vasemmalla painikkeella eri elementtejä ruudulta poistaaksesi ne. Jos pelaat mobiililaitteella, napauta näitä esteitä sormella.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Ragdoll Rise Up? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta stickman pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.