Freehead Skate

Astu maailmaan Freehead Skate ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista stickman pelit!

Freehead Skate on ehdottomasti peli, jossa sinun ei tarvitse menettää päätäsi. Tietenkin siinä mielessä, että sinun on oltava keskittynyt pelatessasi, sillä Freehead Skate -pelin ainutlaatuinen pelimekaniikka on se, että sinun on irrotettava pääsi ohjaamastasi skeittihahmon kehosta, jotta et törmää edessäsi ilmestyviin alustoihin. Ei, Freehead Skate -pelissä hahmo ei voi kyykistyä, joten sinun on joko hypättävä koko vartalollasi tai hypättävä vain pääsi avulla välttyäksesi uhkaavalta vaaralta. Ja koska ajat rullalaudalla, aika reagoida ympäristöön ei ole niin antelias kuin luulisi, joten sinun on päätettävä nopeasti, minkälainen hyppy sinun on tehtävä.

Sen lisäksi, että et voi kontrolloida nopeuttasi, joillakin tasoilla sinun on nopeasti ketjutettava useita hyppytyyppejä nopeasti peräkkäin. Siinä näet pelin todellisen haasteen. Kun onnistut hyppäämään koko vartalollasi ja sitten pelkällä pääkopallasi ja löydät oikean rytmin selviytyäksesi tasosta, voit sanoa, että hallitset Freehead Skate.

Mielenkiintoisten sääntöjen lisäksi toinen asia, joka yllättää sinut pelatessasi Freehead Skate osoitteessa Pelitpelit.fi, on se, että jokainen taso tuo uusia haasteita. Joissakin tasoissa on melko helppo navigoida, mutta toiset ovat petollisen hankalia, ja sinun on todella oltava varovainen reittisi suunnittelussa, jos haluat päästä maaliin ehjänä.

Hyppää rullalaudan selkään ja hallitse hyppäämisen taito, kun pelaat Freehead Skate osoitteessa Pelitpelit.fi.

Miten pelataan

Freehead Skate voi pelata vain näppäimistöllä. Paina A-näppäintä hypätäksesi koko vartalolla tai paina S-näppäintä irrottaaksesi pään vartalosta.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Freehead Skate? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta stickman pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.