Short Life

Astu maailmaan Short Life ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista arcade pelit!

Jos pelin nimi on herättänyt uteliaisuutesi, kun olet pelannut Short Life -pelin ensimmäisen tason, saat vastauksen kaikkiin kysymyksiisi siitä, miksi peli on nimetty näin. Short Life -pelissä sinun on tehtävä parhaasi saadaksesi tason suoritettua loppuun ja väisteltävä samalla lukemattomia vaaroja, joita tasoilla riittää. Terävistä piikeistä räjähteisiin ja kaikenlaisiin muihin luoviin ja tappaviin tapoihin kuolla, ja jokainen Short Life -pelissä ottamasi askel saa sinut miettimään, onko se viimeinen.

Älä odota, että hahmosi on akrobaatti, joka voi väistää varman kuoleman nopeasti. Ei, päinvastoin. Hahmo, jota pelaat Short Life, on aivan tavallinen ihminen. Se, mikä pelastaa henkesi, on liikkeidesi ajoitus sekä yleinen strategiasi. Jokainen voittamasi este tarkoittaa uutta suunnittelusessiota. Toista tätä prosessia, kunnes saavutat tason loppuun.

Pelaa osoitteessa Pelitpelit.fi haastavaa mutta hauskaa peliä ja katso, kuinka pitkälle pääset Short Life.

Pelaa muita short life-sarjan pelejä:

  1. Short Life 2

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Short Life? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta arcade pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata vain PC:llä