Short Life 2

Astu maailmaan Short Life 2 ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista arcade pelit!

Jatka seikkailujasi ja väistele karmeaa ja väkivaltaista kuolemaa, kun pelaat Short Life -sarjan seuraavaa peliä. Short Life 2 tuo takaisin tuttuun pelattavuuteen, mutta sisältää enemmän ansoja ja vaarallisia tilanteita kuin koskaan aiemmin.

Katso, mitä uusia luovia tapoja Short Life 2:n kehittäjät ovat keksineet, kun pelaat tätä jatko-osaa, ja katso, kuinka pitkälle selviät aivan uusilla tasoilla. Aivan kuten edeltäjässään, Short Life 2:ssa sinun on odotettava kuolevasi muutaman kerran, jotta hallitset tasot ja opit voittamaan vaarat, jotka piilevät jokaisen valloittamasi esteen välissä.

Kuten edeltäjässään, jos törmäät esteeseen, juoksusi maaliin ei välttämättä ole ohi, mutta odota, että törmäyksellä on vaikutuksia. Esimerkiksi liikkumistapasi muuttuu rajusti, kun jalkasi katkeavat joidenkin terien takia. Mutta jos pystyt säilyttämään rauhallisuutesi, saatat päästä tasolle.

Katso, mitä uusia yllätyksiä voit löytää, kun pelaat Short Life 2:ta osoitteessa Pelitpelit.fi.

Pelaa muita short life-sarjan pelejä:

  1. Short Life

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Short Life 2? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta arcade pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata vain PC:llä