Sisters Ice Skating Glam

Astu maailmaan Sisters Ice Skating Glam ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista frozen pelit!

Anna ja Elsa Frozenista ovat valmiita menemään jäähallille tyylillä! Sisustustyttöpelissä Sisters Ice Skating Glam voit auttaa sisaruksia tulemaan jäähallin näyttävimmiksi näyttelijöiksi.

Valitse upeita koristeita heidän luistimiinsa ja muotoile asuja muodikasta taitoluistelua varten! Voit muokata luistimia monin tavoin valitsemalla minkä tahansa värin sekä luistimiin että nauhoihin. Älä unohda kokeilla Annan ja Elsan kanssa rohkeita luistinyhdistelmiä, jotka varmasti häikäisevät kaikki. Kun he liukuvat jäällä, he voivat esitellä tyyliään kauniilla koristeilla, jotka saavat kaikki jäähallilla huomioimaan heidät. Olivatpa he sitten perinteisiä tai särmikkäitä, heillä on hauskaa, kun he viettävät päivän luovasti. On aika järjestää Frozenin inspiroima muotinäytös, kun nämä kuninkaalliset sisarukset astuvat jäälle tyylillä! Sisters Ice Skating Glam on täydellinen peli, jossa voit luoda näille upeille siskoksille yksilölliset luistimet ja asusteet!

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Sisters Ice Skating Glam? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta frozen pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.