Monster Rush

Astu maailmaan Monster Rush ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista taitopelit!

Paljon maukkaita karkkeja odottaa Monster Rush, hauska peli, jota voit pelata osoitteessa Pelitpelit.fi, jossa tavoitteena on kerätä kaikki herkulliset karkit tasolta ja välttää samalla osumasta vaarallisiin piikkeihin, jotka on sijoitettu vasemmalle ja oikealle seinälle. Yksi törmäys näihin seiniin ja sinun on aloitettava taso uudelleen. Vaikka kaikki alkaa helposti eikä haaste ole kovin suuri, mitä enemmän pisteitä saat, sitä ovelammaksi karkkien sijoittelu muuttuu, ja sinun on oltava paljon varovaisempi siinä, miten ryntäät kohti karkkeja.

Ohjaus on suunniteltu niin, että Monster Rush on helppo pelata klikkaamalla sitä ruudun puolta, jota kohti haluat söpön hirviön hyppäävän. Tärkeintä tässä pelissä on kuitenkin se, milloin päätät hypätä turvalliselta alustaltasi, sillä varsinkin myöhemmillä tasoilla karkit eivät pysy samassa paikassa. Se, miten se liikkuu ylös ja alas tai muuttaa hieman asentoaan, lisää haastetta, mutta se tekee karkkien nappaamisesta myös tyydyttävämpää. Ja pidä silmällä kolikoita, jotka on sijoitettu strategisesti karkkien ympärille, sillä jos onnistut keräämään kolikoita, voit käyttää niitä pelataksesi erilaisina hirviöinä. Mutta valitsitpa minkä tahansa, ne ovat kaikki söpöjä ja niillä on kyltymätön nälkä herkullisille ja värikkäille karkkeille. Mutta ole tietoinen siitä, että näitä sokerisia herkkuja voi tosiaan olla vaikea pyydystää, ja jopa ne, jotka ovat lähelläsi, jos ne liikkuvat ylös ja alas, koettelevat keskittymiskykyäsi ja refleksiäsi. Etkä saa toista mahdollisuutta, jos törmäät seiniin, sinun on aloitettava taso uudelleen ja yritettävä uudelleen. Onneksi hauska ja helppo pelattavuus, joka on loistava, jos et etsi jotain erityisen monimutkaista, ja värikäs grafiikka tekevät uudelleen yrittämisestä helpon valinnan.

Kerää karkkia värikkäässä maailmassa Monster Rush, muista syödä terveellisesti ja pidä hauskaa Pelitpelit.fi.

Kuinka pelata

Paina hiiren vasenta painiketta ruudun vasemmalla puolella, jos haluat liikkua vasemmalle, tai paina sitä ruudun oikealla puolella, jos haluat liikkua oikealle. Samat säännöt pätevät, jos käytät mobiililaitetta, mutta tässä tapauksessa sinun on hiiren sijasta napautettava näyttöä kumpaankin suuntaan.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Monster Rush? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta taitopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.