Solitaire Farm: Seasons

Astu maailmaan Solitaire Farm: Seasons ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista solitaire pelit!

Pasianssi on joskus synonyymi rentoille korttipeleille, ja sen suosio on kestänyt aikojen saatossa, sillä se on tarjonnut monille ihmisille lukemattomia tunteja hauskanpitoa ja rentoutumista. Solitaire Farm: Seasons osoitteessa Pelitpelit.fi tarjoaa sinulle hauskan korttipelin, joka sijoittuu kauniiseen maatilaympäristöön. Vaikka pasianssipelit saattavat olla sinulle jo tuttuja, tämä muunnelma eroaa melkoisesti muista tuntemistasi pasianssipeleistä. Tässä sen sijaan, että suunnittelisit korttipinoasi huolellisesti ja järjestäisit ne järjestykseen, sinulla on kortti, joka on sijoitettu ruudun alareunaan, ja sinun on valittava yksi ruudun yläreunassa olevista korteista tämän kortin päälle. Oikea valittava kortti on se, joka on suurempi kuin alhaalla oleva kortti. Jos sinulla on siis ruutukakkonen alimmalla rivillä ja jossain ylemmässä pinossa on ruutukolmonen, sinun on valittava ruutukolmonen, jos haluat edetä. Korttien ei tietenkään tarvitse välttämättä olla samaa maata, mutta saat lisäpisteitä, jos ne ovat samantyyppisiä.

Jos ylemmässä pinossa ei ole yhtään korttia, joka täyttäisi edellä kuvatut kriteerit, voit aina ottaa uuden kortin pinosta ja yrittää uudelleen. Solitaire Farm: Seasons on hauska korttipeli, vaikka se ei ehkä olekaan aivan sitä, mitä odotat klassiselta pasianssaripeliltä. Sen tarjoama kierre vanhaan kaavaan pitää asiat silti tuoreina ja pelin hauskana. Ja maatilatausta antaa pelille myös omanlaisensa viehätyksen. Pelaa Solitaire Farm: Seasons ja nauti rentouttavasta ja hauskasta kokemuksesta osoitteessa Pelitpelit.fi.

Kuinka pelata

Valitse kortit ja ole vuorovaikutuksessa pelielementtien kanssa painamalla hiiren vasenta painiketta. Jos pelaat mobiililaitteella, napauta sen sijaan näyttöä.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Solitaire Farm: Seasons? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta solitaire pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.