Solitaire TriPeaks Garden

Astu maailmaan Solitaire TriPeaks Garden ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista solitaire pelit!

Astu rentouttavaan ilmapiiriin, kauniisti suunniteltuun puutarhaan ja pelaa valtavaa määrää hauskoja tasoja klassisesta pasianssipelistä, kun pelaat Solitaire TriPeaks Garden osoitteessa Pelitpelit.fi. Luotettavan kissaystäväsi seurassa lähdet hauskalle seikkailulle pasianssin maailmaan. Vaikka Solitaire TriPeaks Garden pelisäännöt saattavat olla hieman muuttuneet klassisesta pasianssipelistä, johon olet ehkä jo tottunut, korttien pinoaminen laskevassa järjestyksessä on edelleen periaatteena Solitaire TriPeaks Garden. Mutta toisin kuin muissa pasianssipeleissä, tässä pelissä sinun ei tarvitse hallita useita korttipinoja, vaan sinun on vain napsautettava pöydällä olevia kortteja laskevassa järjestyksessä. Jos valittavanasi ei ole kelvollisia kortteja, voit klikata tyhjää korttia ruudun alareunasta paljastaaksesi toivottavasti hyvän kortin.

Ja koska me kaikki voimme tehdä virheitä, Solitaire TriPeaks Garden antaa sinun myös peruuttaa edellisen siirtosi, jos teit virheen etkä ole tyytyväinen tekemäänsi siirtoon. Äläkä unohda, että voit myös saada kaikenlaisia pistekertoimia, joten jos pelaat hyvin, sinut palkitaan lisäpisteillä. Joillakin tasoilla on jopa erityisehtoja, joilla pääset eteenpäin, kuten se, että pystyt pelaamaan loppuun ennen kuin ajastin loppuu. Tämä pitää asiat tuoreina ja haastavina ja tietenkin hauskoina.

Rentoudu hauskan pasianssipelin parissa, kun pelaat Solitaire TriPeaks Garden osoitteessa Pelitpelit.fi.

Miten pelataan

Paina hiiren vasenta painiketta valitaksesi kortit ja toimi vuorovaikutuksessa eri pelielementtien kanssa. Jos pelaat mobiililaitteella, napauta sen sijaan näyttöä.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Solitaire TriPeaks Garden? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta solitaire pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.