Stylisti Arianna

Astu maailmaan Stylisti Arianna ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista pukeutumispelit!

Arianna etsii muotineuvojaa tuleviin tapahtumiinsa. Meidän on kuitenkin mainittava, että ei ole helppoa työskennellä Ariannan kaltaisen tähden stylistinä.

Tähden elämä on hyvin dynaamista, kansainvälisellä laulajalla voi olla 5 tapahtumaa viikossa. Monet ihmiset ovat yrittäneet tulla Arianan henkilökohtaiseksi neuvonantajaksi, mutta ovat epäonnistuneet.

Arianna pyytää palveluksiasi seuraaviin tapahtumiin. Jokainen tapahtuma on erityinen ja tarvitsee asun, joka kääntää niin fanien kuin toimittajienkin päät.

Ensimmäinen tapahtuma on tärkein: huominen konsertti! Valitse oikea meikki, jotta saat kansainväliselle tähdelle sopivan ekstravagantin asun. Seuraavaksi valitse asu tavallista päivää varten taiteilijan elämässä. Älä unohda, että Arianna on aina paparazzien jahtaama, joten tilanteesta riippumatta hänen on loistettava. Punainen matto on Ariannan seuraava tapahtuma. Tämä tapahtuma ei kaipaa esittelyä: sadat tähdet kävelevät kiitotiellä upeimmissa asuissa! Ariannan täytyy säihkyä, joten anna kaikkesi asun puolesta, joka saa hänet loistamaan! Mikään ei voi estää Ariannaa näyttämästä ilmiömäiseltä, joten rokkaava asu, joka sinun on luotava viimeisintä tapahtumaa varten, voi olla se, joka tekee kaiken voiton.

Tee parhaasi täyttääksesi Ariannan henkilökohtaisen stylistiaseman. Toivottavasti tämä tyttöjen peli tuo hymyn huulille!

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Stylisti Arianna? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta pukeutumispelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.