Super Drive Ahead

Astu maailmaan Super Drive Ahead ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista autopelit!

Autot eivät varsinaisesti ole tunnettuja taistelukyvyistään, mutta se ei estänyt Super Drive Ahead laittamasta kahta autoa toisiaan vastaan tappavaan kaksintaisteluun. Ajoneuvot, jotka osallistuvat tähän ainutlaatuiseen mekaaniseen taisteluun, vaihtelevat maantiellä nähtävistä autoista tankkeihin ja muihin mielenkiintoisiin ajoneuvoihin. Autotaistelun kaltaisella idealla voit odottaa taistelijoilta mitä tahansa.

Jokaisen kierroksen jälkeen voit saada kolikoita, joilla voit parantaa autoasi ja ostaa hyödyllisiä esineitä, joilla varmistat, että olet viimeinen pyörillään seisova auto taistelun lopussa. Yli 50 tason ansiosta voit olla varma, että tarvitset kaiken mahdollisen avun, ja taistelut osoitteesta Super Drive Ahead muuttuvat sitä vaikeammiksi, mitä pidempään pelaat. Onneksi sinusta tulee myös parempi taistelija.

Voita taistelut Super Drive Ahead areenoilta, kun pelaat Pelitpelit.fi.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Super Drive Ahead? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta autopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.