Survival Game

Astu maailmaan Survival Game ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista taitopelit!

Jos olet laadukkaiden tv-ohjelmien ystävä, tunnistat varmasti minipelit, joita sinun on pelattava osoitteessa Survival Game osoitteessa Pelitpelit.fi. Tässä pelissä on erilaisia haasteita, jotka sinun on läpäistävä, ja panokset ovat valtavat jokaisessa niistä, koska Survival Game -pelissä et voi yksinkertaisesti aloittaa uudelleen tasoa, jossa epäonnistuit, vaan sinun on aloitettava alusta ensimmäisestä tasosta. Ja koska kaikki vaiheet sisältävät täysin ainutlaatuisen haasteen, jännitys on erittäin suuri joka kerta, kun pelaat. Lisäksi pelissä on ajastin, joka ei jätä sinulle paljon aikaa miettiä, joten sinun on otettava riskejä, jos haluat päästä eteenpäin.

Maailma Survival Game on väkivaltainen, ja jokaisella tasolla monet kilpailijasi eliminoidaan. Voit myös odottaa epäonnistuvasi muutaman kerran pelin tarjoamilla raaoilla tasoilla. Joissakin niistä sinun on edettävä vain silloin, kun huoneen toisella puolella oleva jättiläisrobotti on kääntänyt selkänsä sinuun, toinen on tappava peli, jossa sinun on arvattava, onko toisen pelaajan nyrkkiin piilotettu parillinen vai pariton määrä kuulakiviä, ja monia muita samankaltaisia pelejä, joista jokainen on erilaisempi kuin edellinen. Ne eivät liity toisiinsa millään tavalla, ainoa yhteinen piirre on se, että kaikilla on väkivaltainen loppu sille, joka häviää. Se, että ne ovat niin erilaisia, tekee asioista paljon jännittyneempiä, ja koska häviäminen missä tahansa niistä saa sinut menettämään kaiken edistyksesi, hengität valtavasti helpotuksesta joka kerta, kun pääset seuraavalle tasolle. Et kuitenkaan pääse juhlimaan liian pitkään, sillä ajastin ei anna sinun analysoida seuraavia siirtojasi liian pitkään. Jos ajastin saavuttaa nollan etkä onnistunut voittamaan, sinun on aloitettava peli uudelleen. Pelissä Survival Game ei ole puolittaisia toimenpiteitä.

Selviydy tappavista peleistä osoitteessa Survival Game ja katso, voitko voittaa pääpalkinnon.

Kuinka pelata

Survival Game voi pelata vain PC:llä käyttämällä hiiren vasenta painiketta pelin elementtien kanssa vuorovaikutuksessa. Jokaisella pelillä on omat ainutlaatuiset sääntönsä.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Survival Game? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta taitopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata vain PC:llä