Tangram

Astu maailmaan Tangram ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista pulmapelit!

Ryhdy ammattilaiseksi täyttämään taulua erikokoisilla muodoilla osoitteessa Tangram osoitteessa Pelitpelit.fi. Tässä pelissä tehtäväsi on sijoittaa kaikki ruudun alareunasta tulevat palat pelilaudalle. Tämä kuulostaa helpolta, mutta kaikki nämä muodot ovat erimuotoisia, joten sinun on otettava huomioon, miten ne kaikki sopivat yhteen. Useita vaikeustasoja, Aloittelijasta Asiantuntijatasolle, voit mukauttaa, kuinka vaikeita tai helppoja palapelit osoitteesta Tangram voivat olla. Lisäksi osoitteessa Tangram on paljon tasoja, joten sinulla on varmasti tarpeeksi aikaa harjoitella ja tulla hitaasti yhä paremmaksi ja paremmaksi pelissä.

Nämä vaikeustasot eroavat helpommista yleensä pelilaudan koon ja niiden palasten määrän perusteella, joiden kanssa pääset olemaan vuorovaikutuksessa. Mitä enemmän asioita sinun on otettava huomioon, sitä haastavammaksi peli muuttuu. Onneksi, jos jäät todella jumiin etkä tiedä, miten edetä, voit pyytää Tangram nopeaa vihjettä, joka näyttää, mihin voit sijoittaa muodon. Minimalistinen peli on suunniteltu niin, että Tangram:n haasteesta tulee nopeasti loistava aivojumppa kenelle tahansa, erityisesti tämäntyyppisistä pulmapeleistä nauttiville ihmisille.

Pelaa hauskaa ja haastavaa pulmapeliä Pelitpelit.fi ja katso, kuinka monta tasoa pystyt ratkaisemaan Tangram.

Kuinka pelata

Valitse palat hiirellä (klikkaamalla ja pitämällä hiiren vasenta painiketta alhaalla) ja siirrä niitä pelilaudalla.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Tangram? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta pulmapelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata vain PC:llä