Temple Jewels

Astu maailmaan Temple Jewels ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista bejeweled pelit!

Pelitpelit.fi toivottaa sinut tervetulleeksi Temple Jewels häikäisevään maailmaan ! Valmistaudu jännittävään jalokiviseikkailuun, joka viihdyttää sinua tuntikausia. Temple Jewels -pelissä pääset mukaan lumoavalle matkalle 101 kiehtovan tason läpi. Valmistaudu kasvavaan haasteeseen, sillä jokainen taso on uusi testi strategiselle ajattelullesi ja salamannopeille reflekseillesi. Peli alkaa varovasti, jotta voit tutustua pelimekaniikkaan, mutta älä pelkää, sillä vaikeusaste kasvaa jokaisen valloittamasi tason myötä!

Edetessäsi kohtaat yhä suuremman joukon kimaltelevia jalokiviä, joista jokainen on edellistä kauniimpi. Älä kuitenkaan anna niiden viehätyksen häiritä sinua, sillä pelilaudalla on yhä enemmän elementtejä, jotka vaativat sinua ajattelemaan kaksi askelta eteenpäin. Temple Jewels :n myöhemmät tasot lupaavat jännittäviä yllätyksiä ja odottamattomia esteitä, jotka takaavat, että voitto on loputtoman kiehtova.

Jos kuitenkin jäät jumiin, älä hätäänny! Kun tilanne vaikeutuu, Temple Jewels on tukenasi älykkään vihjejärjestelmän avulla. Jos joskus huomaat olevasi jumissa ja kaipaat apua oikeaan suuntaan, aktivoi vihje ja anna pelin opastaa sinut kunniaan ja seuraavalle tasolle.

Yhdistä ruudulla olevat jalokivet ja pidä hauskaa pelatessasi Temple Jewels.

Pelaaminen

Valitse hiiren vasemmalla painikkeella jalokivi ja vedä joko ylös, alas, vasemmalle tai oikealle. Jos pelaat mobiililaitteella, napauta näyttöä ja siirrä sormea sen sijaan jompaankumpaan näistä suunnista.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Temple Jewels? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta bejeweled pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.