TikTok Diva Weekly Planner

Astu maailmaan TikTok Diva Weekly Planner ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista pukeutumispelit!

Ei ole helppoa valita loppuviikon asuja, mutta tämä upea vaikuttaja tarvitsee apuasi! Hänellä on edessään kiireinen viikko, joten kaikki neuvot ovat tervetulleita. Aloita valitsemalla rento mutta tasaisen vetovoimainen college-asu hänen ensimmäistä koulupäiväänsä varten. Aivan kuten sosiaalisessa mediassa, hänellä on paljon seuraajia myös collegessa.

Edessä on kuuma päivä, sillä pikku tyttömme on juuri saanut kutsun parhaiden ystäviensä kerhoon. Ei kai tarvitse mainita, että kerhoasun pitää olla silmänruokaa, mutta samalla mukava. Me kaikki tiedämme, että yöelämässä on oma tunnusomainen tyylinsä. Valitaan mekko tanssimaan asu!

Päivä 3: Tänään on kyse vain hänestä, ja tyyli, jota hän suosii, on kapinallinen tyyli. Astutaan rajojen ulkopuolelle! Mikään ei kerro kapinallisuudesta niin paljon kuin nahkatakki!

Ja koska viikko ei lopu helposti, olemme myös saavuttaneet tärkeimmän tapahtuman: tanssiaispäivän. Jos vilkaiset tarkemmin hänen pukuhuoneeseensa, hämmästyt siitä, miten paljon tyylikkäitä mekkoja sieltä löytyy. Valitse mekko, joka kääntää eniten katseita, äläkä unohda: Eleganssissa ei ole kyse siitä, että sinut huomataan, vaan siitä, että sinut muistetaan!

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö TikTok Diva Weekly Planner? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta pukeutumispelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.