VEX Challenges

Astu maailmaan VEX Challenges ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista stickman pelit!

Tervetuloa VEX Challenges, jännittävä stickman tasohyppelypeli, joka testaa taitosi, refleksit ja kärsivällisyytesi Pelitpelit.fi! Valmistaudu lähtemään hurjaan ja hulluun seikkailuun 75 tasolla puhdasta stickman-hulluutta. Tässä pelissä aika on valttia, joten laita turvavyöt kiinni ja valmistaudu elämäsi adrenaliiniryöppyyn! Pelissä VEX Challenges jokaisella tasolla on haastava aikaraja. Tarvitset salamannopeita refleksejä ja kissaa muistuttavaa ketteryyttä selvitäksesi petollisista esteistä, kuolemaa uhmaavista hypyistä ja mieltäsi askarruttavista pulmista. Älä unohda pitää silmällä kelloa, kun väistelet piikkejä, hyppäät kuilujen yli ja vältät syöksymistä kuiluun. Aika tikittää!

Mutta odota, on vielä muutakin! Kun navigoit jokaisella tasolla, pidä silmällä hohtavia tähtiä, joita on ripoteltu ympäri peliä. Keräämällä näitä taivaallisia kaunottaria saat paitsi pisteitäsi, myös kehuskeluoikeuksia stickman-kollegojesi keskuudessa. Kuin löytäisit kultakaivoksen sokkelon keskeltä! Mene siis edeltä, nappaa ne tähdet ja nauti bonuspisteiden loistosta. Kuka sanoo, että tähdet ovat vain julkkiksille?

Ja tässä on kirsikka kakun päällä: piilotettu haastetila! Tämä huippusalainen tila koettelee taitojasi äärirajoille ja vielä pidemmälle. Se on kuin yrittäisit ratkaista Rubikin kuutiota samalla kun steppaat köysillä! Uskaltaudu mielen mutkittelevien tasojen maailmaan, jonka ovat luoneet VEX Challenges-palvelun kieroutuneet aivot. Se on testi kärsivällisyydelle, rohkeudelle ja kyvyllesi olla heittämättä näppäimistöäsi tai puhelintasi huoneen poikki. Onnea, stickman. Tarvitset sitä.

Joten mitä sinä odotat? Laita stickman-pukusi päälle ja valmistaudu eeppiseen seikkailuun, joka on täynnä hulvattomia esteitä, sydäntä sykähdyttävää toimintaa ja enemmän stickmaneita kuin voit edes pikseliä heilauttaa! VEX Challenges saa sinut istuimesi reunalla, nauramaan kunnes kylkiin sattuu ja hifistelemään matkallasi kohti voittoa. Valmistaudu tarttumaan rajoihin ja tule äärimmäiseksi stickman-mestariksi!

Pelaaminen

Käytä WASD- tai nuolinäppäimiä hahmosi liikuttamiseen tasoilla. Jos pelaat mobiililaitteella, napauta näytön painikkeita.

Pelaa muita Vex-sarjan pelejä:

  1. Vex 3 Xmas
  2. Vex 8
  3. Vex 7
  4. Vex 6
  5. Vex 5
  6. Vex 4
  7. Vex 3

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö VEX Challenges? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta stickman pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.