Woblox

Astu maailmaan Woblox ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista aivopelit!

Pelissä Woblox testataan organisointi- ja suunnittelukykysi, ja jos nautit laukkujen pakkaamisesta tai mistä tahansa muusta, tämä peli on sinua varten. Helposti ymmärrettävien sääntöjensä ja rentouttavan luonteensa ansiosta Woblox sopii erinomaisesti silloin, kun haluat rentoutua, mutta myös stimuloida aivojasi hauskalla ja mukaansatempaavalla tavalla. Ja koska Woblox -pelissä ei ole uhkaavaa uhkaa siitä, että jotkut ilkeät viholliset voivat hyökätä kimppuusi, voit pelata ilman minkäänlaisia ylimääräisiä paineita.

Woblox -pelissä sinun on liikuteltava puisia paloja laudalla siten, että vihreällä värillä varustettu puinen pala pääsee poistumaan ruudulta nuolien osoittamaan suuntaan. Helppoa, eikö? Vaikka se saattaa vaikuttaa siltä, heti kun aloitat pelin ja yrität suunnitella reittiä, huomaat, miten rajalliset liikkumismahdollisuudet sinulla on ja miten jokainen tekemäsi liike muuttaa asioita rajusti. Ja jos et suunnittele oikein, et pääse seuraavalle tasolle. Puiset palat voivat liukua vain joko sivuttain tai ylös ja alas. Kaikki riippuu siitä, mihin suuntaan ne ovat suunnattu. Ja vaikka tilaa palojen sijoittamiseen on hieman rajoitetusti, tämä tarkoittaa myös sitä, että voit nopeasti kokeilla kaikenlaisia kokoonpanoja, kunnes löydät oikean ratkaisun. Mutta kun saat tason valmiiksi, se saa sinut tuntemaan itsesi erittäin fiksuksi.

Käy osoitteessa Pelitpelit.fi aina kun haluat hauskan pelin, joka saa sinut ajattelemaan, mutta on myös rentouttava, kun kokeilet Woblox.

Kuinka pelata

Jos pelaat PC:ltä, käytä hiiren vasenta painiketta valitaksesi ja vetääksesi puupaloja. Jos käytät mobiililaitetta, napauta näyttöä ja pidä sormi alhaalla, jotta voit olla vuorovaikutuksessa pelin kanssa.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Woblox? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta aivopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.