Zombie Buster

Astu maailmaan Zombie Buster ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista zombie pelit!

Hankkiudu eroon zombeista ruudulta tehokkaalla kranaatinheitinlaitteellasi ja erinomaisilla tähtäystaidoillasi, kun pelaat Zombie Buster osoitteessa Pelitpelit.fi. Kuin jonkinlainen maailmalla kiertävä zombie-tuhooja, seikkailusi osoitteesta Zombie Buster vie sinut läpi kaikenlaisten eri paikkojen, ja vaikka maisemat vaihtuvat, tehtäväsi pysyy samana, ja zombit ovat tappavia kaikkialla, minne menetkin.

Koska ammut kranaatteja, sinun on ajateltava laukauksiasi pikemminkin kuin ajoitettuja räjähteitä, joten ota huomioon, että kranaatit eivät räjähdä osuessaan, vaan vasta lyhyen ajan kuluttua. Jos kranaatti vain osuu zombiin, sille ei tapahdu mitään. Ellei se joudu kranaatin räjähdyssäteeseen, zombi jatkaa tuloaan aivojesi perässä.

Kun etenet pelissä Zombie Buster, kohtaamasi zombityypit muuttuvat jatkuvasti, ja tasot tuovat mukanaan kaikenlaisia uusia ja jännittäviä haasteita, jotka sinun on voitettava. Jos alussa sinun on siis otettava huomioon vain heiluvat piikki-ansat, mitä pidemmälle etenet pelissä, sitä monimutkaisemmiksi esteet muuttuvat, joihin sinun on sopeuduttava.

Valmistaudu matkustamaan ympäri maailmaa ja kukistamaan maailmanlaajuinen zombie-invaasio, kun pelaat Zombie Buster osoitteessa Pelitpelit.fi.

Pelaaminen

Siirrä hahmosi kädessä olevaa kranaatinheitintä ylös tai alas hiiren avulla ja laukaise kranaatti kohti zombeja klikkaamalla ruudulla. Voitat tason, kun poistat kaikki zombit ruudulta.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Zombie Buster? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta zombie pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.