Zombie Killer

Astu maailmaan Zombie Killer ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista zombie pelit!

Tule pelottomaksi sotilaaksi pelatessasi Zombie Killer osoitteessa Pelitpelit.fi ja puolusta tukikohtaasi ilkeiden zombien hyökkäystä vastaan. Pelissä Zombie Killer zombit hyökkäävät eri kaistoilta, ja menestyksekkään puolustuksen järjestämiseksi sinun on tiedettävä, milloin on oikea aika siirtyä kaistojen välillä, jotta et joutuisi ylivoimaiseksi. Kun vastustajillasi ei ole aivoja ja heillä on kyltymätön aivojen nälkä, tiedät, että selviytyäksesi ei ole muuta ratkaisua kuin tuhota uhkaava uhka täysin.

Mitä enemmän onnistut selviytymään, sitä enemmän saat tilaisuuksia parantaa puolustustasi joko parantamalla tulinopeuttasi, vahinkoasi tai muita ominaisuuksia, jotka tekevät sinusta tappavamman sotilaan ja suuremman uhan zombien hyökkäykselle. Ja kun tilanne näyttää todella toivottomalta, sinulla on mahdollisuus kutsua apujoukkoja tuhoisan helikopterihyökkäyksen muodossa. Sinun on kuitenkin arvioitava tarkkaan, milloin on paras aika lähettää apua, sillä voit käyttää tätä helikopteri-iskua vasta tietyn viiveen jälkeen, jos olet käyttänyt sitä aiemmin. Loppujen lopuksi helikopterit tarvitsevat jonkin aikaa latautuakseen uudelleen, varsinkin kun niissä on niin paljon tuhoisia aseita. Kuten arvata saattaa, mitä pidemmälle etenet Zombie Killer, sitä enemmän vihollisia tulee hyökkäämään. Eikä vain sitä, vaan niistä tulee myös tappavampia. Aivan kuin ne kuulisivat tuhon äänet ja tulisivat niistä kiinnostuneiksi. Mutta käyttämällä taitojasi, valitsemalla oikeat parannukset ja pienellä tuurilla selviydyt varmasti toisesta hyökkäysaallosta.

Torju zombien invaasio ja katso, kuinka monta pistettä voit saada, kun pelaat Zombie Killer!

Pelaaminen

Jos käytät tietokonetta, voit joko painaa näytön painikkeita hiiren vasemmalla painikkeella tiettyjen toimintojen suorittamiseksi tai käyttää näppäimistöä liikkumiseen ja hyökkäyksiin. Jos käytät mobiililaitetta, sinun on napautettava näytön painikkeita vuorovaikutuksessa pelin kanssa.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Zombie Killer? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta zombie pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.