Swat Vs Zombies

Astu maailmaan Swat Vs Zombies ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista zombie pelit!

Selviytyminen hirviöitä vastaan on vain yksi päivä zombiapokalypsiä vastaan SWAT:n jäsenelle osoitteesta Swat Vs Zombies, hauska peli, jossa sinun on käytettävä strategiaa ja refleksejä elääksesi toisen päivän ja saadaksesi rahaa, jolla voit parantaa selviytymismahdollisuuksiasi. Raaka maailma Swat Vs Zombies tuo mukanaan paljon haasteita, ja ne tulevat tappavien zombien muodossa, jotka tulevat jatkuvasti sinua kohti ja yrittävät syödä aivosi. Onneksi sinulla on käytössäsi aseita. Paljon ja paljon aseita. Mutta päästääksesi käsiksi kaikkiin näihin aseisiin sinun on ansaittava rahaa, ja tässä maailmanlopun versiossa ainoa tapa ansaita rahaa on tappaa zombeja.

Vaikka ensimmäisillä kerroilla on väistämätöntä menettää henkensä, mitä useammin onnistut eliminoimaan zombeja, ansaitsemaan rahaa ja saamaan käsiisi parempia aseita, huomaat pian, että selviytymismahdollisuutesi paranevat huomattavasti, ja skenaariot, jotka aiemmin olisivat merkinneet varmaa tuhoa, ovat nyt helppo nakki. Joka kerta, kun zombit valtaavat sinut, pääset käymään kaupassa, joka on täynnä kaikenlaisia tappavia työkaluja moottorisahoista ja miekoista konekivääreihin ja haulikoihin. Jos sinulla on tarpeeksi rahaa, voit ostaa niitä ja tehdä tuhoa zombeille. Tarvitset kaiken mahdollisen tulivoiman, sillä osoitteessa Swat Vs Zombies on useita tasoja, joista jokaisella on omat ainutlaatuiset ominaisuutensa. Ja zombeja. Paljon ja paljon zombeja.

Ryhdy pysäyttämättömäksi voimaksi zombiapokalypseissä osoitteesta Swat Vs Zombies, kun pelaat osoitteessa Pelitpelit.fi.

Kuinka pelata

Käytä WASD- tai nuolinäppäimiä hahmosi liikuttamiseen ja paina hiiren vasenta painiketta ampumiseen. Väistä zombilaumaa niin kauan kuin pystyt, ansaitse rahaa ja käy kaupassa saadaksesi uusia varusteita, jotka auttavat sinua tuhoamaan zombeja.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Swat Vs Zombies? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta zombie pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.