Pixel Zombies

Astu maailmaan Pixel Zombies ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista zombie pelit!

Pixel Zombies on toiminnantäyteinen räiskintäpeli, jossa pääpaino on yrittää tappaa niin monta zombia kuin mahdollista. Peli tarjoaa sinulle useita power-upeja pelatessasi, jotka auttavat tuomaan mukaansatempaavan, jännittävän tavan testata taitojasi, ja samalla pääset eroon kaikista zombeista kyseisellä tasolla.

Pixel Zombies -pelissä on kymmeniä tasoja, joista jokaisessa on laaja valikoima erilaisia paikkoja, esteitä ja zombityyppejä. Sinun on myös keksittävä keinoja voittaa ajoittain lauma, jossa tonneittain zombeja yrittää napata ja eliminoida sinut nopeasti. Se on mukaansatempaava ja erittäin mukaansatempaava kokemus, ja sinun on todellakin käytettävä kaikki voimasi murskataksesi nuo zombit niin nopeasti kuin mahdollista.

Jokaisella tasolla on tietty määrä zombeja, ja se vaikeutuu asteittain. Siksi sinun kannattaa olla varpaillaan, sillä et koskaan tiedä, kuinka monta zombeja on, ja se lisää pelin jännitystä. Jos haluat testata taitojasi zombien murskaajana, kokeile Pixel Zombiesia jo tänään, vain osoitteessa Pelitpelit.fi.

Kuinka pelata

Klikkaa ruudulla juoksevia zombeja eliminoidaksesi ne. Käytä hiiren vasenta painiketta, jos käytät tietokonetta, tai napauta näyttöä, jos käytät mobiililaitetta.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Pixel Zombies? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta zombie pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.