Atari Centipede

Astu maailmaan Atari Centipede ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista arcade pelit!

Astu ajassa taaksepäin ja koe klassinen arcade-aika uudelleen osoitteessa Pelitpelit.fi HTML5-version Atari Centipede avulla! Valmistaudu riemastuttavaan matkaan pikselimaisemien halki, kun otat rohkean seikkailijan roolin puolustaessasi puutarhaasi armottomalta ryömivien ryömijöiden armeijalta. Nostalgisen viehätyksensä ja modernien käänteidensä ansiosta tämä uudistettu versio Centipedestä saa sinut koukkuun heti ensimmäisestä pikselistä lähtien!

Tässä jännittävässä versiossa Atari Centipede olet aseistettu luotettavalla räjäyttimellä, joka on valmiina torjumaan kimppuusi hyökkäävien uhkaavien tuhatjalkaisten aaltoja. Testaa refleksisi, kun väistät taitavasti niiden myrkyllisiä puremia ja vapautat tulivoimasi räjäyttämällä ne loistavaan pikselimäiseen unohdukseen. Mutta varo, sillä nämä ovelat otukset eivät ole ainoita vastustajiasi! Hämähäkit, skorpionit ja muut petolliset ötökät liittyvät kaoottiseen taisteluun ja haastavat ketteryytesi ja strategisen ajattelusi.

HTML5-versiossa Atari Centipede on uudistetut grafiikat, jotka yhdistävät kauniisti retroestetiikan ja nykyaikaisen herkkyyden, mikä antaa tälle ajattomalle klassikolle uuden elämän. Uppoudu värikkääseen ja eloisaan maailmaan, jossa jokainen pikseli kantaa mukanaan ripaus nostalgiaa. Olitpa sitten kokenut Atari Centipede -veteraani tai pelin uusi tulokas, intuitiiviset kontrollit ja hauska pelattavuus saavat sinut kilpailemaan korkeimmista pisteistä hetkessä. Ota siis räiskintäsi, kiristä otteesi ja valmistaudu puolustamaan puutarhaasi tässä HTML5-uudistuksessa Atari Centipede osoitteessa Pelitpelit.fi!

Pelaaminen

Valitse aluksesi hiiren vasemmalla painikkeella ja siirrä hiirtä ruudun ympäri asettaaksesi sen paikalleen. Jos pelaat mobiililaitteella, napauta sen sijaan näyttöä.

Pelaa muita Atari-sarjan pelejä:

  1. Atari Breakout

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Atari Centipede? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta arcade pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.