Roomies Blind Date

Astu maailmaan Roomies Blind Date ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista barbie pelit!

Tervetuloa Roomies Blind Date -peliin, tyttöjen täydelliseen pukeutumispeliin! Tässä pelissä pelaat kolmena lukiokaverina, jotka saavat nimettömiä viestejä, joissa heidät kutsutaan sokkotreffeille. Innoissaan mutta hermostuneina tytöt kysyvät toisiltaan neuvoa pukeutumisessa ja meikkaamisessa tavalla, joka tekisi vaikutuksen heidän salaperäiseen ihailijaansa.

Kun he saapuvat treffipaikalle, he yllättyvät huomatessaan, että koulun suosituin poika on kutsunut heidät kaikki! Tytöt ovat päättäneet voittaa pojan sydämen, ja heidän on kilpailtava toisiaan vastaan, jotta heistä tulisi pojan valittuja.

Sinun tehtäväsi on auttaa tyttöjä valitsemaan siisteimmät asusteet, jotka saavat heidät erottumaan ja valloittamaan suositun pojan sydämen. Valittavana on paljon vaihtoehtoja, kuten tyylikkäitä mekkoja, trendikkäitä toppeja ja siistejä asusteita. Voit myös kokeilla erilaisia kampauksia ja meikkejä luodaksesi jokaiselle tytölle täydellisen lookin.

Ole varovainen! Jokaisella tytöllä on oma ainutlaatuinen tyylinsä, ja suositulla pojalla voi olla eri mieltymys. Kiinnitä huomiota hänen reaktioihinsa ja yritä valita asuja, jotka sopivat hänen makuunsa.

Avullasi tytöillä on mahdollisuus voittaa suositun pojan sydän ja tulla luokkatovereidensa kateudeksi. Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan ja auttamaan tyttöjä löytämään todellisen rakkauden? Pelaa Roomies Blind Date -leikkiä nyt ja anna muodin ja deittailun hauskanpidon alkaa!

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Roomies Blind Date? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta barbie pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.